În Băneasa Shopping City, părinţii şi copiii se bucură de cele mai distractive activități de Paşte

Băneasa Shopping City te așteaptă între 25 aprilie și 5 mai să participi la evenimentele organizate cu ocazia sărbătorilor de Paște.

 

În perioada 25-28 aprilie, începând cu orele 14:00, invităm copiii să gasească ouăle ascunse în mai multe magazine din Băneasa Shopping City și Feeria, la concursul Vânătoarea de ouă. Cei mici pot participa la concurs și vor fi răsplătiți cu premii surpriză. De la ora 18:00, tot în această perioadă, în zona Eye Fi, copiii se vor putea amuza cu trucurile magice ale iluzionistului Looney și cu jocurile haioase ale animatorilor Zurli.

În zona fântânii , pe 26 aprilie, începând cu orele 18:00, artistul Daniel Brătescu va face o demonstrație live de sculptură în coajă de ou, oferind celor prezenți o lecție de răbdare, atenție și finețe. Creațiile sale vor face și obiectul unei expoziții neconvenționale, în care vizitatorii vor afla tehnicile prin care un ou devine o adevărată sculptură.

Pe 27 aprilie, tot în zona fântânii, începând cu orele 15:00, specialiștii de la magazinul Simona vor prezenta noile tendințe în decorarea mesei de Paște, în timp ce echipa de chefs The Flavours îi așteaptă pe pasionații de gastronomie la un show culinar dedicat preparatelor inedite pentru masa de sărbătoare.

De asemenea, în piațeta de la Food Court, în perioada 25-28 aprilie și 2-4 mai, copiii pot să admire drăgălașele animale din cadrul Expoziției de iepuri și păuni, organizată de Asociația Pajura.

Pentru că, de Paște, cele mai frumoase cadouri se ascund în ouăle colorate, vizitatorii mall-ului sunt invitați până pe 5 mai să participe la promoția Cadou în Ou. Toți cei care achiziționează produse în valoare de minimum 200 lei din Băneasa Shopping City și Feeria pot câștiga unul dintre cele 3 ouă tematice: Oul Fashion (cu premii în ținute și produse oferite de BCBG MAX AZRIA, DAY& NIGHT, INTERSPORT și NISSA), Oul Hi–Tech (care conține un laptop HP ENVY X2, un HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 și un HP Desk Ink Advantage 6525) sau Oul Casei (cu premii în electrocasnice oferite de Tefal, Rowenta, Krups și Moulinex) și alte 200 de extra premii.

Surprizele nu se opresc aici! În perioada 22 aprilie – 5 mai  te invităm să ciocnești virtual un ou! Și nu orice ou, ci unul digital! Trebuie doar să accesezi aplicația “Ou cu surprize” de pe www.facebook.com/BaneasaShoppingCity/app_179702205514643 și ai șansa de a câștiga numeroase premii.

Detalii despre programul complet al activităților de Paște și regulamentele promoțiilor „Cadou în ou” se găsesc pe www.baneasashoppingcity.ro sau la birourile de informații din centrul comercial.