In Vino Veritas ! by Gallo Nero Dorobanti

13307374_1161950680516513_5351753633605860004_n

La chante mi cantare cu prietenii intr-o seara speciala la Gallo Nero.
Vino alaturi de noi sa te bucuri de o atmosfera prietenoasa si relaxata cu un pahar de vin bun acompaniat de muzica lui Enrico di Calabria.

Doar la Gallo Nero Dorobanti, vineri, 3 iunie de la ora 19:00!

Restaurantul Gallo Nero, sarea și piperul bucătăriei italiene din Capitală

Bucătăria italiana este celebră în toată lumea pentru diversitatea și bogăția sa.
Dar pentru condimentarea specilităților culinare, bucătarii de la Gallo Nero mizează doar pe calitate și folosesc întotdeauna doar sare de Himalaya și piper, fără alte arome sintetice.

De asemenea, se aprovizionează zilnic cu pește, fructe și legume proaspete.

Crama Oprișor este o investiție germană ce constă într-o cramă modernă și o plantație nouă de viță de vie, de aproximativ 252 de hectare, situată în comuna Oprișor din Mehedinți, una dintre cele mai propice regiuni pentru producerea vinurilor de mare calitate din România.

gama-toate1

„Vinul este poezia pământului. Vinarte, în cele trei domenii de renume pe care le deţine, Dealu Mare, Sâmbureşti şi Mehedinţi, şi-a propus să culeagă aceste versuri şi să le adune într-o colecţie.

Am asamblat tradiţia şi potenţialul excepţional al viilor noastre cu tehnica de vinificare modernă, fară a neglija geniul uman care le produce, în speranţa de a fi reuşit să contribuim la naşterea unei noi generaţii de mari vinuri româneşti.

GAMA VINARTE fundal
Măsura reuşitei o putem avea numai de la cei care vor dori să guste vinurile pe care specialiştii Vinarte şi-au pus semnătura.”

Gallo Nero Dorobanti | Calea Dorobantilor, Nr 239 |  010567 Bucharest, Romania
0728 246 925 | contact@gallonero.ro