Incearca gustul Americii, in Saptamana Americana la Lidl

Din 2 noiembrie, Lidl te poartă prin bucătăria Americană, plină de arome și delicii. Pentru o experiență autentică, răsfață-te cu meniul savuros compus din produsele marcă proprie MCENNEDY și încearcă gustul Americii.

 Pizza in stil american

Pornește într-o aventură culinară peste ocean cu un mic dejun plin de energie, oferită de deliciosul unt de arahide MCENNEDY (8.99 de lei) crocant sau cu textură fină. Delectează-te cu o porție de clătite autentice (7.99 de lei), cu sirop de arțar (19.99 de lei), alături de un strop de iaurt în stil american (2.19 de lei).

Biscuiti cu ciocolata diverse sortimente

Pentru un prânz ca în State, alege snack box-ul cu pui (9.99 de lei), alături de o porție de cartofi precopți, condimentați (3.99 de lei), și adaugă-le un plus de gust cu unul dintre sosurile pentru sendviș și grătar (5.49 de lei). Completează meniul cu un delicios milkshake (2.79 de lei) de căpșuni sau de ciocolată.

Crenvursti hot dog

Recreează atmosfera de pe străzile aglomerate ale New-York-ului cu un hot dog (9.99 de lei) gata pregătit, sau creează-ți propriul hot dog tradițional american cu crenvurștii MCENNEDY (9.99 de lei) și chifle speciale (3.99 de lei/4 bucăți). Adaugă un plus de savoare cu feliile de brânză Monterey Jack (7.99 de lei) și bucăți de ceapă prăjită (4.99 de lei), și întregește gustul autentic cu un strop de muștar american (4.99 de lei).

Unt de arahide

În Săptămâna Americană la Lidl te poți răsfăța cu o pizza în stil american (7.99 de lei), disponibilă în diverse sortimente, sau cu o porție de nuggets de pui (9.99 de lei), asortate cu o varietate de sosuri. Dintr-o masă în stil american nu pot lipsi burgerii (9.99 de lei), pe care îi poți savura alături de o porție din tradiționalele inele de ceapă (4.99 de lei).

Brioșe glazurate (8.99 de lei), brownies (7.99 de lei) sau New York cheesecake (19.99 de lei) sunt deserturile care pot încununa meniul tău tradițional american. Poți gusta și din delicioasele fursecuri (6.99 de lei) sau te poți răsfăța cu biscuiți cu ciocolată (4.99 de lei).

Fie că preferi unul dintre sortimentele de chipsuri ondulate (5.99 de lei), sau o pungă de popcorn pentru microunde (3.49 de lei) cu sare, la Lidl îți poți crea meniul ideal pentru o seară de film. Bucură-te de fiecare clipă din serialul preferat, alături de cei dragi, cu o bere blondă (3.99 de lei).

În Săptămâna Americană la Lidl, delectează-te cu bunătățile culinare ca în State!