Indesit lansează noua mașină de spălat cu uscător Innex

Indesit lansează gama de maşini de spălat cu uscător, INNEX, bazată pe conceptul revoluţionar “2 secunde, 1 apăsare, 0 probleme”. Simplă şi intuitivă, INNEX este cea mai bună soluţie pentru spălarea şi uscarea rufelor într-o singură mişcare, fiind nevoie de o apăsare pentru pornirea maşinii şi selectare şi începerea programului Bumbac şi Sintetice.

Masina de spalat cu uscator Innex

Pe lângă butonul Push&Wash + Dry, INNEX beneficiază şi de un design funcţional, panou de comandă uşor de înţeles, cicluri speciale precum Airfresh şi Express Wash&Dry şi opţiuni pentru pete şi articole sportive.

Buton revolutionar Push&Wash + Dry

“Indesit a creat dintotdeauna produse care simplifică viaţa consumatorilor prin anticiparea nevoilor acestora. Credem în tehnologie avangardistă, atâta timp cât ajută la oferirea de soluţii eficiente ce vin în întâmpinarea dorinţelor reale ale clienţilor. Astfel, Indesit a creat maşina de spălat rufe cu uscător INNEX, care se bazează pe valori precum fiabilitate, funcţionalitate şi eficienţă, fiind concepută pentru a răspunde unui stil de viaţă alert. În premieră, spălarea și uscarea rufelor devine o operațiune simplă și uşor de realizat de către oricine, printr-o singură apăsare de buton, care durează doar 2 secunde.”, a declarat Rodica Stere, director de marketing la Indesit Company România.

Noua masina de spalat cu uscator Innex

Printre caracteristicile maşinii de spălat cu uscător Innex se numără şi:

–       Cel mai mare hublou de pe piață, ce face încărcarea mașinii de spălat mult mai ușoară. Hubloul și mânerul au posibilitatea de a fi personalizate în diferite combinații cromatice: mașină albă cu hublou negru, alb sau argintiu, mașină de culoare albă cu hublou negru și mâner cromat sau mașină de culoare albă, cu hublou alb și mâner gri.

–       Programul Airfresh, care reprezintă cel mai rapid mod de reîmprospătare a hainelor fără a le spăla, ce durează doar 30 de minute. Acesta foloşte fluxul de aer cald continuu, ce pătrunde în interiorul fibrelor și  elimină mirosurile neplăcute.

–       Programul Express Wash&Dry, ce asigură spălarea şi uscarea hainelor în doar 45 de minute, lăsându-le pregătite pentru a fi călcate.

–       Opţiuni pentru pete, precum pete de mâncare, lucru şi aer liber.

–       Opţiuni sport, inclusiv pentru pantofii sport, kit-ul pentru sală şi îmbrăcămintea tehnică.

Maşinile de spălat cu uscător INNEX fac parte din clasa energetică A şi sunt disponibile în magazinele partenere.