Infinitea Music InFusion – In a Summer Dream, 21 iulie

Ceainăria Infinitea vă invită luni, 21 iulie 2014, ora 20:00, la concertul “In a Summer Dream” cu Viorica Pintilie (voce) și Sorin Romanescu (chitară).

10514649_661004720634238_5341187620593726112_nViorica Pintilie (voce)
Viorica Pintilie este pe scena de la 15 ani, a absolvit Școala de Muzică în Chișinău, iar de curând a absolvit și un master în muzica jazz la Universitatea Națională de Muzică din București. A trecut prin mai multe genuri de muzică până a ajuns sa cânte jazz, acesta fiind stilul în care se regăsește cel mai bine. A participat la Festivalul de Jazz de la Târgu Mureș (2013) și la Sibiu Jazz Fest (2013). În februarie 2014 a fost invitată la Radio Târgu Mureș să susțină un concert live în cadrul stagiunii „Seri de jazz si muzică clasică”. A lăsat multe zâmbete pe chipurile celor care au fost la concertele ei, atât în cluburile din București, cât și în Cluj, Sibiu, Târgu Mureș și chiar la Chișinău, în Bulgaria si Portugalia. Cu o intensă activitate concertistică, în diferite formule, Viorica Pintilie este o prezență care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci când cânta și felul în care se transpune in muzică, iar atmosfera creată la concerte este una intimă si caldă și ai senzația că iți știe povestea și ți-o cântă. Printre colaborările ei intâlnim nume ca Liviu Negru, Alexandru Olteanu, Michael Acker, Tavi Scurtu, Paolo Profeti, Dan Nicolau, Ciprian Pop, Pedro Negrescu, Sorin Romanescu.

Sorin Romanescu (chitară)
Un experimentat muzician, compozitor și producător de jazz, chitaristul Sorin Romanescu este un adept al limbajului jazz modern, cerebral, dar, de asemenea, un bun cunoscător al tradiției jazz-ului, capabil să dezvolte solouri antrenante, dominate de tonuri calde, ce amintesc de manierele lui Joe Pass sau Bill Frisell. De asemenea, consultant și profesor, el a predat chitară de jazz și muzică clasică elevilor unei școli vocaționale de artă.

Bilet: 25 de lei

Rezervările se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300

Ceainaria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni)

www.infinitea.ro

Credit foto afiș: Marius Tudose