Îngrijire naturală pentru perioada fierbinte de la Bentley Organic

Cum facem faţă căldurii toropitoare din această vară?

Fie că este vorba despre produse de îngrijire a corpului, fie că vorbim despre accesorii precum pălării sau ochelari de soare, tot ce trebuie să avem în vedere în vara asta este să ne protejăm de valul de căldură şi să nu ne lăsăm pielea să sufere din cauza condiţiilor de afară. Produsele de îngrijire corporală trebuie să ne asigure în aceasta perioadă protecţia şi grija pentru ca pielea noastră să nu aibă de suferit din cauza temperaturilor ridicate şi a factorilor poluanţi din jurul nostru.

Produsele bio sunt în prezent cea mai bună alegere pentru o protecţie naturală, mai ales pentru locuitorii oraşelor mari, unde procentul de elemente nocive din aer este mai mare şi căldura se simte mai puternic.

Căldura deja nu ne mai poate afecta la fel de mult

Bentley Organic, filiala a Thos. Bentley & Son Ltd, este un nume puternic pe piaţa produselor bio de îngrijire mai ales fiindcă are în portofoliu atât certificări organice (Soil Association), cât şi standardul de mediu ISO 14001. Fără parabeni, SLS sau SLES, fără parfumuri sintetice, produsele organice de îngrijire corporală pot asigura corpului îngrijirea de care are nevoie o perioadă îndelungată, fără a avea şi efecte secundare.

Folosind ingrediente esențiale precum aloe vera, mușețel și levănțică, gama Bentley Organic oferă corpului o protecţie de lungă durată împotriva îmbătrânirii şi efectelor nocive ale mediului extern.

Napati, magazinul tău cu produse naturale, îți oferă acum produsele Bentley Organic.

Aliaţii pentru o piele care radiază de frumuseţe

Levănţica poate fi un bun tratament natural pentru corp deoarece are efect antiseptic şi antifungic. Pe langa mirosul plăcut, proprietaţile sale antiinflamatoare pot ajuta la vindecarea rănilor de tăieturi şi arsuri. Uleiul esential de lavandă este folosit încă din cele mai vechi timpuri în cosmetică şi parfumuri.

Acesta, pe lângă mirosul plăcut, are proprietăţi excepţionale pentru piele, ajutând la tratarea numeroaselor afecţiuni ale acesteia, pornind de la acnee şi ajungând până la riduri, psoriazis, eczeme. Mai mult decât atât, având proprietăţi cicatrizante, acesta poate fi folosit şi în vindecarea rănilor, tăieturilor şi arsurilor solare sau de orice tip.

Aloe vera, un alt dar al naturii, este o planta asemănătoare cactusului care întruneşte cele mai mari beneficii medicinale. Cu ajutorul celor 20 de minerale, 12 vitamine si peste 200 de substante active pe care le conţine, aloe vera are nenumarate efecte binefacatoare organismului, cum ar fi vindecarea arsurilor şi rănilor, întinerirea pielii, stimularea imunităţii şi hidratarea. Pe lângă toate aceste efecte miraculoase, aloe vera ajută şi în lupta împotriva căderii părului sau împotriva mătreţii.

Cumulând beneficiile fiecareia dintre cele două plante, se poate spune că produsele care le conţin sunt cel puţin  miraculoase pentru pielea şi corpul nostru. Perioada verii, mai ales, oferă un cadru potrivit pentru testarea proprietăţilor acestora.

Produsele Bentley Organic cu levănțică, un must-have în trusa de vară

Săpunul lichid de mâini cu levănţică de la Bentley Organic, care conţine şi aloe vera, ajută la calmarea mâinilor cu piele iritată şi sensibilă a întregii familii. Săpunul calmant şi hidratant cu levănţică rasfaţă şi hidratează pielea cu ajutorul celor peste 95 % ingrediente organice. Loţiunea calmantă de corp cu levănţică şi aloe vera hidratează şi calmează pielea obosită, având în acelaşi timp şi un miros extraordinar. Și, bineînțeles, Bentley Organic are grijă și de părul tău, cu ajutorul șamponului cu ingrediente naturale și miros delicat de levănțică.

Intră acum pe Napati.ro și află mai multe despre produselevezi toate produsele Bentley Organic.

Acum că ne-am completat trusa de vară, să ne bucurăm în continuare de zilele călduroase care ne-au mai rămas!

Anca Antofie