Concurs incheiat! InStilulmeu.ro şi Diva Charms te invită la concurs!

 

Castigatorii celor 4 bratari Diva Charms sunt: Adelina Munteanu, Ilie Roxana, Denisia Vijulan si Monica Nastase. Castigatorii sunt rugati sa ne dea un mail pe adresa office@instilulmeu.ro pentru a afla cum puteti intra in posesia premiului.

 

ÎnStilulmeu.ro şi Diva Charms te invită la concurs pentru a câştiga o bijuterie in stilul celor purtate de vedetele de la Hollywood!  Diva Charms a adus în premieră în România bijuterii de designer, hand made, placate cu aur de 18K sau 24K. Pe site putem găsi  2 branduri celebre din SUA: Blee Inara şi Ettika.

 

Pentru a participa la concurs tot ceea ce trebuie să faci este să  intrii pe site-ul http://diva-charms.com/, si să ne spui care este accesoriul tău preferat, şi cui i l-ai face cadou.

Poţi câştiga una din cele 4 brăţari elastice cu semnul „Circle Karma” placată cu aur de 18K! Bijuteria este creată de designerul Ivonne Kino., fondatoarea grupului Blee Inara din SUA.

Dă LIKE  Paginii de Facebook Diva Charms. Click aici 

3. Dă LIKE paginii de Facebook  In Stilul Meu.ro. Click aici 

4. Trebuie să dai share concursului și să îl recomanzi prietenelor tale postând pe pagina ta de Facebook link-ul acestui concurs.

5. Trebuie să completezi formularul de înscriere de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştiga unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Concursul se va încheia pe data de 5 septembrie la ora 23:59, iar câştigătorii vor fi aleşi cu ajutorul random.org şi anunţată tot prin intermediul acestei postări după încheierea concursului. Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscrisă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro