Concurs incheiat! InStilulmeu.ro şi Gett’s Salons te invită la concurs!

Castigatoarea unui nou look din partea Gett’s Salons este Dinu Anamaria! Felicitari!

Câştigă o schimare de look spectaculoasă în unul din saloane Gett’s Salons plus ai ocazia de a avea cele mai noi produse din gama solară de îngrijire a părului pe timp de vară!

Despre GETT’S :

GETT’S, un veritabil trend-setter în domeniul serviciilor de înfrumuseţare din România, este de 15 ani liderul pe piaţa locală de profil şi deţine un lanţ de 6 saloane (5 în Bucureşti şi unul în Cluj).

Saloanele GETT’S oferă servicii complete day SPA – hair&beauty, pentru orice varstă sau sex, precum: coafură, frizerie, estetică facială, machiaj, estetică corporală, epilare definitivă, manichiură, manichiură, pedichiură având o echipa de peste 120 de profesionişti şi peste 57.000 de clienti/an.

GETT’S  dezvoltă primul program de fidelizare prin acumulare de puncte bonus, numit GETT’S Beauty Miles, cu peste 15.000 de membrii activi după 9 ani de la implementare.
Lanţul de saloane GETT’S are în portofoliu 2 branduri: GETT’S Hair Studio şi GETT’S Color Bar.

Condiţii:

Trebuie să dai LIKE  Paginii de Facebook Gett’s Salons. Click aici 

Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro. Click aici 

Trebuie să ne trimiţi o poză cu tine care să conţină o mică descriere în care să ne spui de ce crezi ca ai avea nevoie de o schimbare de look. Noi o vom urca în albumul “Castigă o schimbare de look la Gett’s” de pe pagina de facebook (InStilulMeu) unde vei putea fi votată atât de prietenii tai cât şi de cititoarele noastre. Pozele cu descrierea le asteptăm la adresa de mail pia.voicu@instilulmeu.ro.

Trebuie să completezi formularul de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Perioada de desfăşurare a concursului este  16 iulie – 30 iulie. În cursul zilei  de 31 iulie vor fi anunţati câştigătorii.

Câştigătorii vor fi extraşi cu ajutorul programului Random.org.