Concurs incheiat! InStilulmeu.ro şi India Bijoux te invită la concurs!

Castigatorii celor 3 seturi de accesorii India Bijoux in valoare de 100 de lei sunt: Mihaela Preda, Iuliana Dobre si Lupu Florin. Castigatorii sunt rugati sa ne dea un mail pe adresa office@instilulmeu.ro pentru a afla cum puteti intra in posesia premiului.

ÎnStilulmeu.ro şi India Bijoux te invită la concurs! Înscrie-te acum completând câmpurile de mai jos,  răspunzând la întrebarea “Cu ce ai asorta bijuteriile India Bijoux?” şi urmând condiţiile de mai jos.

Condiţii:


Trebuie sa dai Like Paginii de Facebook IndiaBijoux. Click aici

Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro. Click aici.

Trebuie să dai SHARE concursului și să îl recomanzi prietenilor tăi postând pe pagina ta de Facebook link-ul acestui concurs.

Trebuie să completezi formularul de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Perioada de desfăşurare a concursului este  16 august – 30 august. În cursul zilei  de 1 septembrie vor fi anunţati câştigătorii.

Premiile se vor acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris/ă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro.