Concurs incheiat! InStilulmeu.ro şi Keune te invită la concurs!

Catigatoarele concursului Keune sunt: Diana September, Hermina si Hossu Claudia.

Înscrie-te acum completând câmpurile de mai jos, răspunzând la întrebarea Care e ritualul tău de îngrijire a părului pe timp de vară? şi urmând condiţiile de mai jos. Poţi câştiga unul dintre cele 3 seturi Sun Sublime de la Keune.

Produsele gamei Sun Sublime :

Sun Sublime Shampoo – şampon pentru părul afectat de razele solare

Şampon delicat ce îndepărtează din păr şi de pe corp produsele de protecţie solară, clorul din piscină sau sarea din apa mării. Conţine Provitamina B5- împiedică deshidratarea firului de păr. Conţine agenţi ce îndepărtează clorul din păr şi de pe corp. Conţine Polimeri cation-activi : părul este mai uşor de pieptănat.

Sun Sublime Conditioner – balsam pentru părul afectat de razele solare

Balsam hrănitor şi revitalizant pentru păr, ideal dupa expunerea la soare. Potrivit pentru părul poros, deshidratat, agresat. Conţine filtre UV ce “îmbracă” firul de păr chiar şi după ce acesta a fost spălat. Conţine Biomine şi unt de Shea- hidratează şi revitalizează părul şi scalpul.  Conţine Polimeri naturali – părul este mai strălucitor şi mai uşor de pieptănat.

Condiţii:

Trebuie să dai LIKE  Paginii de Facebook Keune Click AICI.

Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro Click AICI.

Trebuie să dai SHARE concursului și să îl recomanzi prietenilor tăi postând pe pagina ta de Facebook link-ul acestui concurs.

Trebuie să completezi formularul de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Perioada de desfăşurare a concursului este  18 iunie – 2 iulie. În cursul zilei  de 3 iulie vor fi anunţati câştigătorii.

Premiile se vor acorda persoanelor cu cele mai interesante răspunsuri. Acestea vor fi alese de către unul din editorii InStilulMeu.ro şi un reprezentant Keune.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris/ă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro