Concurs incheiat! ÎnStilulMeu.ro și Next Level Tattoos Costi te invită la concurs!

Castigatorii celor 3 tatuaje Next Level Tatoos Costi sunt Chiritoiu Nicoleta, Andi  Amironoaiei si Iuliana Manea

Dacă ai avea ocazia să-ți faci un tatuaj, ai refuza? ÎnStilulmeu.ro şi NEXT LEVEL TATOOS Costi te invită la concurs pentru a avea tatuajul mult visat! Vom oferi 3 tatuaje personalizate de marimi diferite. 

Un tatuaj este un mod inedit de a-ţi decora corpul, dar şi un lucru intim, majoritatea persoanelor dezvoltând legături emoţionale cu imaginea din tuş (persoane dragi, idei în care credem, preferinţe muzicale, credinţe regioase, idoli, etc).

Next Level Tattoos Costi  este unul dintre cele mai importante saloane de tatuaj din România, este unul din primele saloane din tara, și asta spune tot despre experiența artiștilor ce lucrează la noi. Costi principalul artist al salonului participă la convenții internaționale, unde a câștigat diverse premii, pentru color tattoo, big tattoo, Crazy Tattoo, Best Of Day Best Of Show, în Germania, Franța Bulgaria, Austria, Grecia, Creta, Ungaria, Anglia, etc.

Salonul Next Level Tattoos Costi  oferă o gamă largă de servicii în domeniu, de la tatuajele mici si delicate, până la cele complexe gen realistic, portrete, tribal, celtic, religios, dark style.

 Regulament şi condiţii de participare:

Participanţii la concurs trebuie să lase un comentariu la acest articol care să conţină numele complet de pe Facebook şi răspunsul la întrebarea: „Tu de ce ți-ai face un tatuaj”?

2. Dă LIKE  Paginii de Facebook Next Level Tatoos Costi CLICK AICI!

3. Dă LIKE paginii de Facebook Instilulmeu.ro: CLICK AICI!

4. Trebuie să dai share concursului și să îl recomanzi prietenelor tale postând pe pagina ta de Facebook link-ul acestui concurs.

5. Trebuie să completezi formularul de înscriere de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştiga unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Concursul se va încheia pe data de 15 august 2012, la ora 23:59, iar câştigătorii vor fi aleşi cu ajutorul random.org şi anunţată tot prin intermediul acestei postări după încheierea concursului. Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscrisă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro