ÎnStilulmeu.ro şi Pantofiori la comanda te invită la concurs!

ÎnStilulmeu.ro şi Pantofiori la comanda te invită la concurs!

Vom oferi 10 vouchere de cumpărături online în valoare de 30 lei/fiecare pe site-ul http://www.pantofiorilacomanda.ro

Participanţii la concurs trebuie să lase un comentariu la acest articol care să conţină numele complet de pe Facebook şi răspunsul la întrebarea:

Care este cel mai mic pret de pe Pantofiori la comanda? 

Aparut din dorinta de a-ti usura cautarile, Pantofiori La Comanda este un magazin online ce comercializeza modele de incaltaminte din piele naturala, realizate la comanda in Romania. Produsele sunt lucrate manual cu o deosebita atentie.

Aici poti gasi cele mai in trend modele de pantofi, sandale, botine, balerini , cizme, intr-o diversitate de culori si materiale – piele box, piele intoarsa, piele lacuita.

Dă LIKE  Paginii de Facebook Pantofiori la comanda . Click aici 

Dă LIKE paginii de Facebook  In Stilul Meu.ro. Click aici 

Trebuie să dai share concursului și să îl recomanzi prietenelor tale postând pe pagina ta de Facebook link-ul acestui concurs. Trebuie să completezi formularul de înscriere de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştiga unul dintre premii o singură dată.

Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.Concursul se va încheia pe data de 31 octombrie la ora 23:59, iar câştigătorii vor fi aleşi cu ajutorul random.org şi anunţată tot prin intermediul acestei postări după încheierea concursului. Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscrisă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro