Irina Markovits si Ana Morodan va invita sambata la Shop My Wardrobe

Pe 15 decembrie, intre orele 11:00 si 19:00 pasionatele de moda si cumparaturi sunt asteptate la Universul Dallesgo (str. Otetelesanu, nr.2, et. 2) la Shop My Wardrobe, o sesiune de shopping si rasfat cu doua dintre cele mai simpatice personaje din moda de la noi: Irina Markovits si Ana Morodan.

Dupa o sesiune de detoxifiere a garderobei personale, Irina si Ana isi invita cititorii si prietenii sa cotrobaie prin dulapurile lor si sa cumpare piesele vestimentare si accesoriile pe care le-au admirat cu diferite ocazii.

Ce va asteapta ?

Rochii feminine, bluze vaporoase, sacouri frumoase, accesorii trendy, buline, flori, carouri si dungi, plus cateva zeci de perechi de sandale de seara! Iar in cazul in care nu va place nimic, nu veti pleca cu mana goala – fetele v-au pregatit surprize, sesiuni de make-up  si gift bags de la Avon, povesti frumoase si voie buna.

Irina Markovits e consultant de imagine si profesor de Stilism si tendinte in moda, nivel incepatori, in cadrul Universul DallesGO, iar Ana Morodan e blogger, personal shopper si prieten drag al Universul DallesGO.

De ce Shop My Wardrobe ? 

„Daca am grija sa triez, golesc, organizez – si sa re-umplu! – garderobele altora, asta nu inseamna ca nu trebuie sa fac acelasi lucru si cu a mea.

De doua ori pe an, imi pun timp deoparte pentru ca sa trec prin imbracamintea de sezon. Nu am nici vreo debara separata, nici pod si nici spatii secrete de depozitare prin casa. Am doar un dulap – adevarat, aproape XL, dar nicidecum de marimea unui dressing. Si bineinteles, nu are rost sa imi fac o programare la un expert in ale garderobei… doar cu asta ma ocup eu! Singura problema este ca pentru garderoba mea am mult mai putina rabdare decat am cu ale celorlalti… „, scrie Irina Markovits pe blogul ei „Style Diary”.

 Intrarea este libera.

Cand: 15 decembrie, intre 11:00 si 19:00

Unde: Universul DallesGO, str. Otetelesanu, nr. 2, etaj 2 (intre Club Control si Teatrul Mic)