Irina Păcurariu, vedeta TVR, susține hibridele Toyota

Toyota România a început o colaborare cu Irina Păcurariu, în cadrul campaniei de promovare a modelelor hibrid din portofoliul Toyota, ceare rolul de a aduce in atentia publicului din România atuurile tehnologiei Hybrid Synergy Drive – inovație a  producătorului japonez.

Toyota Prius Hybrid

Colaborarea dintre Irina Păcurariu și Toyota România este o urmare a potrivirii la nivel de valori și principii centrate pe calitate și deschidere către nou.

Campania Toyota sub sloganul „Plutești, nu conduci”, poziționează hibridele Toyota drept mașinile care îi fac pe posesorii lor mai fericiți, fie că este vorba de experiența unică a șofatului pe care hibridul o oferă, sau de relaxarea dată de costul redus de deținere a acestuia.

”Experiența unui hibrid este deosebită. Ne dorim să împărtășim cu publicul român această inovație Toyota pentru o lume mai bună, alături de români deosebiți. Iar Irina Păcurariu este o astfel de persoană și o profesionistă în a descoperi povești și oameni care să inspire România”, a declarat Irina Izota, Senior Brand Manager Toyota România.

Prin parteneriatul cu Irina Păcurariu, Toyota promovează oameni ingenioși și faptele lor extraordinare, ce vin cu o perspectivă pozitivă asupra vieții. Tehnologia hibrid inventată de Toyota este ea însăși un răspuns optimist pentru două uriașe provocări: prețul în creștere al combustibilului și poluarea, pe fondul resurselor naturale limitate. Ea vine cu beneficii ce o diferențiază puternic și devin relevante în contextul actual: economia de carburant, nivelul scăzut al emisiilor, accelerarea fluidă, nivelul redus al zgomotului și costul redus de proprietate.

„Citisem că Toyota promite ca atunci cand ai o astfel de masina, plutești, nu conduci, așa că mi-am spus că trebuie încercat. După o săptămână de teste, situația se prezintă astfel: da, uiți să alimentezi pentru că pur și simplu rezervorul nu se golește, te strecori mai ușor, decât cu orice alt auto am încercat eu, în aglomerația de dimineață și, deloc de neglijat, nu auzi motorul aproape niciodată. Este cea mai silențioasă mașină în care am urcat, te protejează de zgomotul din trafic și nu deranjează cu nici un sunet inutil”, a afirmat Irina Păcurariu.

Tehnologia Toyota Hybrid Synergy Drive® (sau HSD) a fost inventata în urmă cu 16 ani. Primul hibrid integral Toyota din istoria industriei auto a fost Prius, după care i s-au alăturat Auris Hybrid, Yaris Hybrid, iar din această toamnă, Auris Hybrid Touring Sports.

Sunt deja peste 5.5 milioane de mașini hibrid Toyota vandute în lume, ceea ce demonstrează că din ce în ce mai multe persoane adoptă inovația la cel mai înalt nivel în materie de autoturisme. Vehiculele hibride combină 2 surse de putere pentru a asigura propulsia. Prin combinarea unui motor termic (pe benzină) cu un motor electric, sunt exploatate din plin atuurile ambelor surse de energie: putere pe de o parte, consum si emisii reduse de cealalta.

Informații despre tehnologia Toyota HSD puteti găsi pe platforma dedicată www.toyotahsd.ro, în care hibridele sunt prezentate într-o manieră  foarte prietenoasă, predominant vizuală, cu un design foarte fresh!