IT Congress 2012 – specialiști uniți de pasiunea pentru tehnologie!

În perioada 15-16 mai în cadrul complexului Expovest, între orele 09:00-18:00 HP, NetApp, Oracle, Dell, IBM, Intel, Microsoft, VCE (VMware, Cisco, EMC), Xerox, APC, Lenovo, Lexmark, McAfee, Symantec, Asus, Datalogic, DS Solution, Veeam şi Zebra şi-au dat întâlnire cu peste 1000 de specialiști IT şi factori de decizie din companii private şi instituții publice.


„Ne bucură faptul că tot mai mulți producători de tehnologie își manifestă interesul pentru acest eveniment şi de asemenea ne bucură dorința de participare din partea comunității profesioniștilor IT care a depășit zonă geografică de proximitate regională. Din ce în ce mai mult acest eveniment se transformă într-un eveniment cu adresare națională, fapt care răsplătește pe deplin pasiunea şi seriozitatea pe care ETA2U a pus-o în organizarea evenimentului şi în promovarea noutăților în tehnologia IT” declară Stelian Câmpianu, Director Executiv, ETA2U.

În decursul celor două zile de eveniment participanţii vor putea vedea, testa şi explora, împreună cu zeci de specialişti IT ai brand-urilor de top internaţional, soluţii de ultimă oră menite să le eficientizeze afacerea pe o piaţă tot mai competitivă. Evenimentul este gândit pentru a facilita întâlniri, discuţii şi dezbateri asupra prezentului şi viitorului tehnologic, între cei mai buni producători de tehnologie IT şi cei are o folosesc – comunitatea profesioniștilor IT. Vorbim aici de conferințe şi workshop-uri desfășurate în paralel pe tematici diferite, un spațiu expozițional de peste 2000 mp în care producătorii vor avea standuri, un întreg centru de conferințe pus la dispoziția participanților, astfel încât fiecare să găsească un punct de interes util.

„Lansări de produse, tehnologii în avanpremieră, cloud computing, soluţii de back-up, securitatea informaţiilor, virtualizarea de server şi desktop, green IT-ul, soluții de tipărire şi management al documentelor, storage-ul, soluţiile accesibile şi customizabile în funcţie de nevoile şi bugetul clientului sunt doar câteva dintre subiectele abordate. Dacă vrem să fim competitivi trebuie să fim în pas cu tehnologia.

Criza ne-a învățat să economisim, acum trebuie să renunțam să mai gândim că soluţiile IT profesionale sunt inaccesibile. Astăzi putem beneficia cu toţii de avantajele unor tehnologii înainte „exclusiviste” iar IT-ul poate fi factorul strategic pe care companiile sau instituțiile pot miza în creșterea eficienţei şi productivității” a mai declarat Stelian Câmpianu.

Lansat în urmă cu 4 ani evenimentul IT Congress şi-a menținut încă de la prima ediţie profilul business-to-business, exclusivist, care aduce la un loc oameni cu interese comune, cunoscătorii şi pe cei care vor să cunoască, specialiştii uniţi de pasiunea pentru tehnologie.

Participarea la eveniment este posibilă numai pe bază de înregistrare. Aceasta se poate face online, pe site-ul oficial al evenimentului: http://www.itcongress.ro/, până în data de 11 mai. Tot aici, găsiţi informaţii suplimentare despre eveniment: participanţi, agendă, vorbitori, prezentări, noutăţi.