Jeans couture – Cand jeans-ul intanleste eleganta!

Eli Roman, prezentatoarea stirilor de la Realitatea TV este o adevarata fana a designerilor romani. Cand nu poarta sacouri, evident cea mai potrivita piesa vestimentara pentru pupitrul stirilor, Eli prefera rochiile. ”Mi se par mai versatile pentru diversele evenimente la care merg dupa ce termin la redactie. Sacoul mi se pare prea serios! bun, depinde si de eveniment! Dar la evenimentele de peste zi nu este o problema in privinta tinutelor, se complica treaba pentru cocktail-uri sau la evenimentele de seara, eventual si cu dress code. Colaborez pentru tinutele speciale cu diversi creatori romani care de fiecare data imi creaza o tinuta cu care pana acum nu am dat gres”.

unnamed
Este adepta unui stil smart-casual, dar de cand a devenit mama prefera tinute din componenta carora nu lipsesc jeans-ul si tricoul sau camasa. Adora culorile puternice si accesoriile care o ajuta sa scoata orice tinuta din anonimat: de exemplu un colier supradimenionat sau o brosa la baza gatului!

Despre stilul jeans couture, prezentatoarea Realitatea TV spune ca este surprinzator si inedit, dar totodata si provocator. „Voiam sa dau un aer glam tinutei, asa ca am ales o fustă lungă amplă din tafta, creatie Athena Philip, camasa de blugi cambrata din dotare si un colier statement”, poveste ea despre outfit-ul purtat la Gala Elle 2016. Pentru Eli Roman, feminitatea inseamna un mix bine dozat intre atitudine, bun gust, aspect ingrijit, dar este si o chestiune de personalitate! „Iar cel mai important aspect: „it’s not about brand, it’s about style!”