Keune România te vrea model!

Academia Keune România caută modele pentru ediţia a VI-a a Seminarului Keune – tunsoare si culoare. Evenimentul presupune 2 părţi distincte:
– schimbare de look (vopsit şi tuns) în conformitate cu noile tendinţe în domeniu, trăsăturile feţei şi personalitatea ta;
– coafuri de seară (nu se intervine asupra lungimii părului, ci doar asupra nuanţei sale).

Dacă te încadrezi într-una dintre variantele prezentate mai sus şi îţi doreşti o schimbare spectaculoasă realizată de profesionişti, trimite un email la adresa office@keune.ro cu o fotografie cu tine şi câteva informaţii despre părul şi aspectul tău.

 

Toate participantele vor primi un set de produse pentru îngrijirea părului marca KEUNE!

 

Participantele la casting vor trebui să îndeplinească următoarele condiţii:

– aspect plăcut

– să fie interesate de frumuseţe şi cele mai noi tendinţe în domeniu

– să fie dispuse sa participe la o minimă coregrafie

– să fie dispuse la o schimbare de look (tunsoare şi culoare); această condiţie nu se aplică participantelor pentru secţiunea coafuri de seară

De reţinut: fetele cu părul scurt sunt preferatele noastre pentru secţiunea “schimbare de look”.

Echipa de stilişti KEUNE  România vor oferi publicului cele mai bune culori şi tunsori aşa că acum este şansa ta să beneficiezi gratuit de o schimbare de look spectaculoasă, în ton cu noile tendinţe primăvară-vară.

Observaţii!

Te rugăm să te asiguri că programul tău va fi suficient de flexibil astfel încât să poţi sta la salon pentru pregătirea părului.

Castingul:

Va avea loc vineri, 15 iunie, ora 18:30 la sediul Keune din Blvd. Naţiunile Unite nr. 3, bloc 109.

Dacă vei fi selectată, vei veni la pregătirea părului duminică, ora 11:30. Pregătirea poate dura până în jurul orei 18:30.

Evenimentul propriu zis va alea loc în 3 etape: luni, marţi, miercuri de la ora 9:00 la ora 13:00. Poţi alege oricare dată care îţi convine pentru a participa.

Miercuri ora 14:00 va avea loc o sesiune foto cu toate modelele. Rugăm toate modelele să se prezinte la această ora.