#KISSYOURHONEY

#KISSYOURHONEY și personalizează-ți sticla de METAXA Honey Shot!

Visuals_3

Anul acesta de Valentine’s Day și Dragobete, surprinde-ți persoana iubită şi dăruieşte un cadou unic, just like your kiss!

Vara trecută, fanii METAXA au răspuns provocării BE A BEE, și #KISSYOURHONEY și până azi peste 4000 de imagini inedite din toată Europa au fost postate pe Instagram, cu hashtag-ul #kissyourhoney.

Site-ul METAXA www.kissyourhoney.com s-a transformat treptat într-un mozaic de imagini și emoții vibrante, exprimate prin săruturi pline de pasiune și originalitate.

Anul acesta de Ziua Îndrăgostiților și Dragobete, METAXA oferă fanilor săi o experiență nouă: posibilitatea de a-și personaliza eticheta pentru sticla de METAXA Honey Shot cu propriile fotografii!

Cum?

  • Alege o fotografie, fie una dintre cele postate de tine deja cu hashtagul #kissyourhoney, fie alege una nouă. Încarc-o pe site-ul kissyourhoney.com și editeaz-o (poți da zoom sau poți schimba culorile).
  • Scrie un text scurt care să acompanieze fotografia ta pe eticheta din spate a sticlei de METAXA Honey Shot, ca un mesaj personalizat pentru persoana iubită.
  • Lasă-ți adresa și în scurt timp etichetele METAXA vor ajunge la tine, gata să fie lipite la loc de cinste pe sticla ta.

Ce vei face cu sticla de METAXA Honey Shot este decizia ta! Îți poți surpinde jumătatea cu un cadou, poți posta o poză pentru a sărbători dragostea sau o poți păstra pentru o ocazie specială… Dragostea se savurează cu fiecare picătură! 

 Visuals_1

METAXA Honey Shot

 

Pentru a crea Honey Shot, METAXA și-a găsit inspirația în verile eterne ale Greciei și a adus textura bogată și aroma specială a mierii într-o băutură complexă.

 

Astfel, vinurile aromate de Muscat şi amestecul de distilate fine au fost infuzate cu miere din Peloponez pentru a obține o combinație surpriză, ca un cocktail al naturii, cu o esenţă dulce, sălbatică şi provocatoare: METAXA Honey Shot.

 

Colectată din nordul peninsulei Peloponez, din regiunea Egio, la o altitudine de  800 metri, mierea este obținută din flori de brad, castan, măr sălbatic, păducel și trandafiri sălbatici.

 

Servită rece, METAXA Honey Shot are un gust incredibil de fin și o aromă surprinzătoare.

 

Note de degustare:

Culoare: chihlimbar deschis cu reflexe aurii.

Arome bogate de fagure de miere, floare de portocal, iasomie, curmale, caise.

Gust: stafide albe, stejar, smochine, plante aromate

Finish: dulce, cu note de coajă de portocală şi plante  aromate

ABV: 30%