KRISTINA DRAGOMIR FURNIZOR AL CASEI REGALE A ROMANIEI

Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare a oferit, in numele Majestatii Sale Regelui Mihai I, certificatul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei artistului Kristina Dragomir, ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite, pentru palariile create.

Certificat furnizor Cristi& Kristina Dragomir

Astfel, acordarea Calitatii de Furnizor implica un inalt standard al produselor si serviciilor oferite, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea persoanei furnizor.

Ceremonia a avut loc in Holul de Onoare al Castelului Peles.

La ceremonie a participat si Alteta Sa Regala Principesa Elena, evenimentul fiind urmat de o receptie in Salonul Italian.

Principesa Margareta& Kristina Dragomir hats

Prin creatiile sale Kristina Dragomir contribuie in ansamblu la educatia vestimentara nationala, dedicandu-si, de altfel, resurse substantiale promovarii limbajului estetic elegant, odinioara tipic societatii romanesti.

Pasiunea Kristinei Dragomir pentru accesoriul de inalta tinuta se regaseste atat in creatiile sale cat si in discursul public practicat, implicandu-se activ in numeroase proiecte nationale de substantiere a valorilor artistice traditionale si de prezervare a mestesugului rafinat.

Colaborarea cu Familia Regala a Romaniei, inceputa in urma cu un an si jumatate reprezinta o onoare deosebita precum si o incununare a activitatii artistului.

Principesa Margareta&Kristina Dragomir

Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare a purtat creatiile Kristinei Dragomir la evenimente sociale importante precum Garden Party la Palatul Elisabeta, doua editii cu patru mii de romani merituosi invitați, State Funeral May 2013, Royal Ascot -The Queen’s Diamond Jubilee, Royal Marriage din Luxembourg.