”La Antipa, în spatele uşilor închise” se reia!

Odată cu reînceperea şcolii, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îşi reia programele destinate elevilor și adulţilor.

 

Sâmbătă, 6 Octombrie, începând cu orele 11.00, așteptăm toți curioşii, elevi şi adulţi, la prima conferinţă din cadrul cunoscutului program anual, interactiv şi interdisciplinar ”La Antipa, în spatele uşilor închise”. Prima întâlnire din această toamnă va începe cu invitaţia muzeografilor Maria Bezede şi Diana Alexandra Ion – specialişti în ateliere de educaţie nonformală – de a participa la unul din atelierele marca Antipa.

Atelierul se bazează pe ideea interactivităţii. Departe de a fi o conferinţă, după tiparul cu care v-aţi obişnuit, vă va da ocazia de a descoperi prin joc adevăruri din natură. Tema atelierului este adaptarea în lumea vieţuitoarelor. În mediul de viaţă adaptarea prin camuflaj, imitaţie, comportament specific fac diferenţa între viaţă şi dispariţie.

Înscrierea participanţilor se poate face în limita a 70 de locuri la telefon: 021.312.88.26, int. 316 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 20 de lei.