La Gymboland a inceput vacanta mare!

Daca pe cei mici ii asteapta o vara lunga, la care au visat tot anul, parintii lucreaza la lista de activitati menite sa distreze prichindeii si sa le ofere si lor momente de ragaz. Printre vacantele la mare, saptamanile la bunici si taberele petrecute cu colegii, Gymboland ofera solutii la indemana pentru zilele in care parintii nu au timp sa evadeze din oras. Asadar, in timp ce parintii rezolva lista de cumparaturi sau pun la punct itinerariul de vacanta, savurand o inghetata sau un frappe, cei mici se bucura din plin de activitati educative si distractive in deplina siguranta.

AFV_4417

Indiferent de locatia Gymboland aleasa sau de ziua saptamanii in magicul taram de poveste suna clopotelul de vacanta. Pogonici se asigura ca distractia este garantata in cadrul workshop-urilor despre omidute, caluti de mare, sistemul solar, rachete, origami, desene cu nisip colorat, amintiri de vara, povesti in culori sau petreceri cu karaoke. Cei mici se vor distra descoperind secretele marilor, confectionand cadouri pentru familie sau luand parte la atelierele de bijuterii. In timp ce parintii castiga putin timp pentru ei, cei mici au acces la ultima tehnologie de entertainment educational, invata sa se joace in echipa si isi descopera noi pasiuni.

IMG_2019

Intr-un loc in care parintii redescopera copilaria, iar filele jurnalelor de vacanta ale celor mici cuprind numai zambete si voie buna, inovatia si siguranta micutilor sunt elementele cheie ale politicii Gymboland. Parintii sunt linistiti atunci cand copiii sunt fericiti, iar de la Gymboland, cei mai mici membri ai familiei pleaca intotdeauna cu noi deprinderi si informatii, dar si cu amintirea unei distractii pe cinste.

13668823_10157104828970285_8725989754681235142_o

Spatiile de joaca Gymboland din Bucuresti si din tara ofera posibilitati nelimitate de divertisment pentru copiii cu varste cuprinse intre 0 si 12 ani, iar parintilor, mai mult timp pentru ei si linistea ca cei mici sunt inconjurati de o echipa de profesionisti.