La shopping cu Jojo si Adam. Iata ce tinute cool poarta actrita!

Actrita Jojo, alaturi de stilistul ei, Alina Dascalescu si blogger-itele Diana Enciu si Alina Tanase si-au ales cele mai cool tinute din magazinul Sport/Couture pentru  a realiza o sedinta foto, alaturi de noul fashion gadget Opel ADAM.
 Cele patru “fashioniste” si-au inceput ziua la ADAM&YOU Café, din Centrul Vechi, iar apoi fetele au pornit catre sedinta de shopping, unde au probat haine si accesorii, pe care le-au mixat cu multa ingeniozitate.
 Brand-uri de lux, precum Burberry, Just Cavalli, Pinko, M Missoni  au fost combinate cu piese sport, de la Adidas by Stella McCartney, Vans, Abercrombie &Fitch, True Religion si accesorii cool de la Moshi Moshi.
Tinutele fresh si colorate au reflectat stilul celor patru “muze”, dar si versatilitatea noului ADAM, care se poate combina in infinite combinatii de culori si dotari. De la sesiunea de shopping din magazinul Sport/Couture, situat la primul etaj al Baneasa Shopping City s-au lasat purtate de noul ADAM catre pista de karting Amkart pentru a realiza un drive test si cateva instantanee „chic” cu noua masina.
  Foto credit: QUYEN MIKE