LA STRADA, PRIMA INGHETATA PRET-A-PORTER!

Provocati de La Strada, prima inghetata inspirata din universul fascinant al modei, 8 designeri romani si-au prezentat colectiile, joi seara, chiar in Piata Universitatii. Astfel, Andra Andreescu, Razvan Firea, Andreea Tincu, Corina Vladescu, Madalina Dorobantu, Cristian Samfira, Mirela Fraser si Maria Marinescu au creat prima colectie coloborativa de street fashion din Romania.

627x0

Instalati sub umbrelele roz cu buline albe, o parte dintre invitati admirau show-ul din culise, in  timp ce altii degustau aromele de inghetata. Fiecare designer a propus trei tinute pentru defilarea proiectata 3D, fiecare identificandu-se cu luxul si noutatea aduse de brandul La Strada. O asociere neobisnuita in industria modei, dar de bun augur avand in vedere numarul mare de persoane care au luat parte la eveniment, in ciuda capriciilor vremii.Cu un ambalaj cu un design modern, o textura catifelata si o aroma atent aleasa, inghetata La Strada este pret-a-porter indiferent de tendinte sau sezon. Culori, forme, oameni si fashion au fost ingredientele unui eveniment de succes la care au participat vedete precum: Andreea Esca, Camelia Sucu, Amalia Nastase sau Andreea Raicu.

dddda

Reprezentantul companiei este de parere ca inghetata a pierdut foarte mult din importanta de altadata, deoarece ea ” nu mai traieste pe strada”. “Ceea ce asteptam in urma campaniei este ca oamenii, nu doar sa manance inghetata La Strada, ci sa o poarte ca pe un simbol al modei” a declarat purtatorul de cuvant al brandului. Noi le uram succes si la cat mai multe arome fashion!

la_strada_andreea_esca_3d54ebc528RTEmagicC_la_strada_abdreea_raicu.jpgRTEmagicC_la_strada_amalia.jpgRTEmagicC_la_strada_camelia_sucu.jpg

Valentina Ioana Penescu