La vie en blanche – Propunerile IL PASSO pentru nunți și petreceri de vară

Fie că este vorba de o nuntă într-un ballroom urban, o petrecere restransă în familie sau un party pe malul mării, IL PASSO propune pentru petrecerile sezonului vară 2013 modele statement accesorizate cu barete, ținte, detalii metalice sau pietricele prețioase.

Sandale accesorizare și modele peep toe pentru mirese

 

Miresele vor putea alege în acest sezon, pe lângă clasicele modele albe, și sandale accesorizate cu ținte și detalii metalice. Pantofii peep-toe pot fi, de asemenea, o alegere bună pentru cele ce vor spune “Da” în această vară. IL PASSO propune variante pe bej, dar și pantofi cu aplicații prețioase. Pentru un plus de personalitate adus ținutei, miresele pot opta pentru o pereche de pantofi din piele cu animal print, în nuanțe pale de alb-gri.

Lac, auriu și modele cu baretă pentru petrecerile de vară

 

Pentru petrecerile din aceasta vară, IL PASSO propune iubitoarelor de modă cele mai hot tendințe ale sezonului. Modelele în nuanțe metalice de auriu completează perfect ținutele all white sau all black. Pielea lăcuită aduce eleganță oricărui outfit și reprezintă alegerea ideală pentru ocaziile speciale. Hit-ul acestei veri este reprezentat, însă, de sandalele și pantofii cu baretă pe gleznă, ce pot fi purtați alături de rochii mini, pantaloni drepți sau boyfriend jeans.

IL PASSO transpune în colecţia vară 2013 tendinţele internaţionale, oferind iubitoarelor de modă piese cu personalitate pentru un sezon curajos.