Lansare ICOONE in Romania – cel mai performant aparat care lupta impotriva celulitei si a kilogramelor

Cel mai performant aparat care lupta impotriva celulitei si a kilogramelor – ICOONE – s-a lansat acum si in Romania.  Brand Ambasadorul Icoone in Romania este chirurgul de medicina estetica si reparatorie, doctor Florin Juravle.

Cercetarea stiintifica impreuna cu inovatia tehnologica a aparatului Icoone permite crearea unei noi directii pentru tratamentul P.E.F. (paniculopatie edematoasa-fibrosclerotica) cunoscuta si sub termenul de celulita, atat din punct de vedere medical (edema, fibroza) cat si estetic (reducerea depositelor de grasime localizata si tratarea laxitatii pielii) oferind un rezultat extraordinar si in cele ma dificile cazuri.

 icoone_face

Icoone W este destinat sectorului Beauty & Wellness si are programe specifice pentru tratamentul complet al fetei si corpului.
Cu ajutorul tehnologiei Icoone se trateaza eficient depozitele de grasime localizata, celulita inestetica si laxitatea pielii. Masajul multi-fractionat generat de Icoone este ideal pentru persoanele care doresc sa slabeasca sau care apeleaza operatii chirurgicale datorita capacitatii sale de accelerare si potentare a rezultatelor.

modelowanie_sylwetki_Icoone

Cu Icoone se pot realiza tratamente anti-ageing si de lifting pentru fermitatea fetei, gatului si decolteului, garantand totodata si reducerea semnificativa a ridurilor adanci si liniilor de expresie din zonele delicate precum ochii sau buzele.

De asemenea, Icoone H este un aliat de incredere in tratarea situatiilor medicale care afecteaza tesutul conectiv cum ar fi: fibroza, edema, cicatricile si arsurile, etc.

Icoone este un echipament revolutionar, fara durere si non-invaziv, ofera pielii un „antrenament” care trateaza celulita si elimina grasimea, in timp ce stimuleaza fibroblastele sa produca elastina si colagen nou.

Tehnologia Icoone ofera rezultate exceptionale tesulului cutanat, tonifiindu-l si oferindu-i fermitate si in cele mai dificile cazuri.