Le Petit Marseillais aduce noua gama Caring

Le Petit Marseillais aduce noua gama Caring, pentru o piele frumoasa si hidratata

Unt de Argan_Ceara de Albine_Ulei de Trandafir

Pentru a transforma momentul duşului într-o minunată experienţă provensală şi a te bucura de o piele intens hidratată, Le Petit Marseillais® îţi aduce noua gamă Caring direct din însoritul Provence. Combinaţiile de ingrediente specifice sudului Franţei îţi oferă o adevărată comoară pentru frumuseţe. Acordă-ţi timp pentru bucuria relaxării cu cele 3 geluri de duș intens hidratante  Le Petit Marseillais® pentru o piele frumoasă – cu Unt de Argan & Ceară de Albine & Ulei de Trandafir, cu Alge Mediteraneene & Minerale Marine, Acacia & Unt de Karité. Alege-ţi aroma preferată, iar Le Petit Marseillais® are grijă ca pielea ta să rămână catifelată şi hidratată tot timpul.

Le Petit Marseillais® cu Unt de Argan & Ceară de Albine & Ulei de Trandafir pentru îngrijire intensă, pentru o piele frumoasă – un răsfăț nou inspirat dintr-o rețetă veche

Untul de argan, ceara de albine şi uleiul de trandafir sunt cele 3 ingrediente din sudul Franţei ce îţi vor hrăni pielea în profunzime. Inspirat dintr-o reţetă tradiţională, gelul de duş intens hidratant combină ingrediente delicate ce-i conferă o textură bogată şi cremoasă. Pielea este curăţată delicat, îngrijită şi hidratată, timp de 24 de ore. Untul de argan, denumit şi „aurul deşertului”, este folosit şi astăzi de către femeile Berbere pentru a-şi apăra pielea de vânt şi nisip. Ceara de albine este recoltată manual în regiunea franceză Languedoc Roussillon şi este folosită, încă din Antichitate, în reţetele produselor de înfrumuseţare. Uleiul de trandafir este obţinut prin infuzia petalelor în ulei natural.

Gelul de duş intens hidratant, cu o textură bogată şi uleioasă, îți va lăsa pielea incredibil de mătăsoasă.

Le Petit Marseillais® cu Alge Mediteraneene & Minerale Marine, pentru o piele hidratată şi împrospătată – universul frumuseţii marine

Uluitoarele ingrediente marine – algele mediteraneene şi mineralele marine – te invită să pătrunzi în universul mării. Provenind din zona Provence, algele mediteraneene reprezintă o adevărată bogăţie din adâncuri şi sunt folosite, încă din cele mai vechi timpuri, în ritualurile marine de îngrijire. Mineralele marine sunt extrase din apa de mare şi sunt cunoscute pentru compoziţia lor bogată în săruri şi magneziu.

Gelul de duş intens hidratant, cu o textură răcoritoare şi un parfum marin proaspăt, îţi va lăsa pielea extraordinar de moale şi hidratată.

Le Petit Marseillais® cu Acacia & Unt de Karité, pentru o piele intens hidratată relaxarea trupului şi a minţii

Hidratează-ţi pielea în profunzime cu ajutorul a două ingrediente incredibile – untul de Karité şi Acacia. Arborele de Karité (Shea) este un arbore sacru din Africa, iar din nucile sale se obţine faimosul unt cremos folosit de secole în produsele de înfrumuseţare. Arborele Acacia, foarte apreciat pentru florile sale, eliberează un parfum dulce şi delicat.

Textura cremoasă a gelului de duş intens hidratant îţi va lăsa pielea extrem de fină, răsfăţându-te cu parfumul său delicat.

Despre Le Petit Marseillais®

Le Petit Marseillais® este originar din zona Provence, sudul Franţei, unde tradiţia producţiei de săpun datează din secolul al 19-lea. Primul produs din gamă a fost săpunul în formă de cub care a devenit, în scurt timp, emblema brandului, fiind recunoscut pentru calitatea desăvârşită şi conţinutul de 72% ulei de măsline.

Savon de Marseille a devenit rapid o referinţă pentru săpunurile din întreaga ţară, fiind utilizat atât pentru igiena personală, cât şi pentru spălarea rufelor. În scurt timp, gama a fost lărgită cu săpunuri lichide, geluri de duş şi produse dedicate îngrijirii părului şi corpului.

Produsele Le Petit Marseillais® reprezintă o continuitate a tradiţiei calităţii şi a ingredientelor naturale şi autentice regiunii din care provin. În 1996, Le Petit Marsaillais a fost votat „Brandul Secolului” de către un sondaj BVA, iar din 2001 a devenit liderul produselor de curăţare corporală în Franţa. În prezent, brandul Le Petit Marseillais® este disponibil pe pieţele din Europa.