LEVI’S® te pregătește pentru sezonul festivalurilor

LEVI’S® dă startul distracției și te pregătește pentru cele mai cool festivaluri de muzică ale anului. Soarele devine din ce în ce mai puternic, iar odată cu el iubitorii de concerte încep să dea muzica tot mai tare. Vibe-ul relaxat și stilul lipsit de griji, pot însemna doar un lucru: sezonul nostru preferat, cel al festivalurilor, este aproape.

Prima oprire a anului va fi în deșertul Californian, acolo unde, în fiecare an, are loc festivalul Coachella. Coachella este unul dintre cele mai mari și râvnite festivaluri de muzică din lume.  Încă din 1993, timp de 10 zile, acest festival este gazda oficială a celor mai în vogă artiști ai momentului și a celor mai mari iubitori de distracție și libertate. Totodată, când spui Coachella nu spui doar festival și experiența unică, ci mai ales stil. Participanții sunt în elementul lor și nu se sfiesc să arate asta prin ținute cât mai spectaculoase și în același timp originale.

Pentru o astfel de ocazie LEVI’S® îți pune la dispoziție o gamă variată de produse, pentru gusturile oricărui iubitor de festival. Sfera denimului este acaparată de clasicul 501 în varianta până la genunchi, culori deschise și imprimeuri de vară. Tricourile au influențe exotice și croieli relaxate, care îți permit să ridici o mână în aer pentru trupa preferată.