Lia Aram – UBICUITATE F/W 2015 Collection

Brandul vestimentar dedicat in exclusivitate femeilor, Lia Aram, a reusit sa creeze un moment deosebit cu prilejul lansarii noii sale colectii, Ubicuitate, in cadrul festivalului urban Femei pe Matasari, din Bucuresti.

Prezentarea colectiei a avut loc in calduroasa seara de 5 iunie si a reusit sa stranga laolalta un public numeros care a raspuns pozitiv mesajului artistic Ubicuitate, aflat subsemnatura Lia Aram.  Intreaga desfasurare a evenimentului s-a bucurat de muzica live a celor de la OTHERSIDE,  in deplinul acord ambiental a ceea ce se poate numi o seara tipica de vara, cu lejeritatea si firescul implicite.

Ubicuitate pune accentul pe intimitatea arhetipala a eternului feminin, conceptul central al acestei colectii fiind constiinta propriului mit, o viziune artistica deosebit de pregnanta, cu trimiteri in Clasicul nod al Feminitatii initiale si accente in Subtilul Femininului Modern, lucru care si-a gasit forma finala in mesajul complex al colectiei, mesaj care s-a bucurat realmente de o mare primire din partea celor cateva sute de persoane prezente la aceasta lansare.

Make-up-ul modelelor a fost asigurat de catre Atelier Make-Up Paris, iar hairstylng-ul s-a bucurat de amprenta lui Alex Sommardoiu si a lui Marius Neagu.

Si de aceasta data, Lia Aram reuseste sa creeze specificitatea impactului expresiv al fiecarei lansari de colectie si sa porneasca un dialog cald si viu cu publicul sau.

1.IMG_6706 3.IMG_6125 IMG_6995