LIKE A TSAR

Alexander Vodka si ATELIER SAPTE te invita in Salonul Tsarilor, locul de intalnire al barbatilor puternici! Intra pe pagina de Facebook Alexander Vodka (www.facebook.com/AlexanderVodka) si afla care sunt cele mai noi tabieturi ale tsarilor moderni, dar si care este „the perfect serve” pentru o vodka cu traditie.

 

In plus, prin intermediul aplicatiei „Like a TSAR”, in perioada 5 aprilie – 4 mai, poti castiga un scaun de masaj din piele. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci codul unic aflat pe fiecare sticla de Alexander Vodka in aplicatia de Facebook „Like a TSAR” si poti castiga prin tragere la sorti marele premiu, demn de rasfatul unui tar.

Produsa dupa o reteta traditionala ruseasca din 1895, Alexander Vodka este obtinuta doar din alcool provenit din cele mai bune boabe de grau. Distilata de 5 ori prin diferite coloane de distilare si filtrata tot de atatea ori, Alexander Vodka este gustoasa, usor de baut si perfecta pentru cocktail.

 

Datorita retetei sale si gustului deosebit, Alexander Vodka ocupa locul 3 in piata din Romania si se adreseaza consumatorului clasic care o bea ‘dry’ si tinerilor, ca ingredient nelipsit al petrecerilor, in mix-uri.