Liss Brush 3D a castigat premiul pentru categoria Best Hairstyle Product din cadrul GLAMOUR Beauty Awards

BaByliss câștigă pentru al doilea an consecutiv premiul pentru categoria Best Hairstyle Product din cadrul GLAMOUR Beauty Awards cu peria de îndreptat părul Liss Brush 3D. În fiecare an, revista Glamour organizează acestă competiție ce reunește cele mai bune și apreciate produse și gadget-uri de frumusețe, dar și vedete a căror frumusețe inspiră femeile din România. Peria de îndreptat părul Liss brush 3D a fost alegerea a mii de femei care au fost convinse de rezultatele obținute.

Banner_HP_BBL_Liss_Brush_GBA

“Dorim să mulțumim în primul rând tuturor celor care ne-au acordat votul lor de încredere al doilea an consecutiv. Suntem bucuroși să ridicăm și în acest an premiul pentru categoria Best Hairstyle Product pentru un produs inovator în industria de frumusețe din România, peria de îndreptat părul Liss Brush 3D,” a declarant Cristina Bârțan, Marketing Manager BaByliss Paris.

Post_FB_BBL_Liss_Brush_GBA_v1

Liss Brush 3D creată de specialiștii BaByliss Paris prezintă o nouă inovație în aranjarea părului. Peria beneficiază de o combinație unică de 126 de peri pentru o îndreptare rapidă, ușoară, ce oferă părului volum, elasticitate și luciu natural. Poziția acestor peri permite distribuirea uniforma a căldurii. Secretul constă în cele trei tipuri de peri care ridică firele de păr de la rădăcină pentru a aplica blând căldura pe fiecare șuviță în parte și pentru a îndrepta părul rebel. Perii din plastic, de 34 de mm, separă suvițele, cei din silicon, de 50 de mm, descurcă părul, iar perii cu înveliș ceramic, de 42 de mm, conferă un păr perfect drept într-un timp foarte scurt. Peria Liss Brush 3D are un design modern și elegant, este foarte ușor de folosit  și o poți lua cu tine oriunde. Peria beneficiază de doi generatori de ioni care protejează firul de păr, îi conferă strălucire și împiedică eficient efectul de electrizare al părului. Are trei trepte de temperatură, 160°, 180° și 200°C și asigură o încălzire super rapidă și uniformă. De asemenea, peria beneficiază de înveliș ceramic cu finisaj Diamond, se încălzește rapid și vine însoțită de un suport rezistent termic.

În fiecare an, revista Glamour organizează GLAMOUR Beauty Awards, competiție ce reunește cele mai bune și apreciate produse și gadget-uri de frumusețe, dar și vedete a căror frumusețe inspiră femeile din România. Toate produsele, aparatele și vedetele înscrise în concurs sunt votate de către cititoarele revistei.

Te invităm să o descoperi aici: https://goo.gl/thcV9K și pe pagina de Facebook BaByliss România www.facebook.com/BaBylissParisRomania. Preț recomandat: 299,99 lei.