Lobby-ul Novotel Bucharest- finalist la un concurs international de design interior

????????????????????????????????????

De curand, lobby-ul hotelului Novotel din Bucuresti are un nou aspect pentru ca a trecut printr-un proces de reamenajare interioara. Echipa biroului de arhitectura si design interior Studio Insigna a creat un interior primitor, cozy & fresh, cu piese semnate de nume mari ale designului interior achizitionate din portofoliul Noblesse Interiors.

Intregul concept de design interior se bazeaza pe combinatia placuta de tonuri de crem si bej, puse in evidenta cu ajutorul unor accente puternice de culoare. In continuarea lobby-ului a fost implementată camera de conferinta, o zona de lucru, confortabila si retrasa.

Ca o confirmare a calitatii proiectului, amenajarea a fost nominalizata printre finalisti in cadrul concursului The International Hotel and Property Awards 2016 desfasurat in Marea Britanie, la care participa doar firme de renume in domeniul designului interior. Castigatorii competitiei vor fi anuntati in iunie 2016, dupa o analiza amanuntita a fiecarui proiect, efectuata de juriul format din specialisti cunoscuti pe plan international.

Pentru a reprezenta cat mai bine spatiul au fost luate ca repere concepte ca miscarea si lumina de ambianta. Au fost alese corpuri de iluminat conice, amplasate in puncte-cheie din amenajare astfel incat in orice colt te-ai afla, ai senzatia de confort si relaxare.

????????????????????????????????????

Intregul design a fost creat in jurul liniilor curbe si a elementelor organice care par ca plutesc si se intergreaza perfect intr-un spatiu unitar modern. Piesele statement de mobilier si de iluminat semnate de designeri precum Patricia Urquiola, Ferruccio Laviani, Konstantin Grcicsi Hee Welling sunt cele care completeaza in mod original atmosfera.

Fiecare aspect – mocheta cu pattern custom-made, masutele de diferite dimensiuni, pouf-urile, canapelele geometrice si corpurile de iluminat speciale au participat cu succes la crearea unui lobby ce invita oaspetii acestui hotel de 4 stele la socializare. Un loc conceput prin functionalitatea lui ca spatiu, in care oamenii petrec doar cateva clipe, poate fi  privit acum ca o adevarata zona de relaxare.

????????????????????????????????????