L'Occitane Pivine Delicate

O colecţie a celor mai delicate produse de îngrijire a corpului şi de machiaj parfumate, în nuanţe pastel superbe, inspirate de unul dintre cei mai delicaţi bujori din pepiniera Domnului Rivière.

PIVOINE DELICATE Apă de toaletă 75ml    201 lei

Pivoine Délicate Apă de Toaletă celebrează cel mai delicat bujor de grădină, cu nuanţele sale pastel şi petalele sale mari, atrăgătoare. Parfumul său combină delicateţea petalelor de bujor cu miresmele delicate şi proaspete ale trandafirului şi lăcrămioarei. Făcut cu  extractul unui bujor din regiunea Drôme din Franţa, parfumul său emană armonie florală luminoasă cu o uşoară urmă pulverulentă.

PIVOINE DELICATE CREMĂ DE MÂINI 75ml   65 lei

Această ediţie specială a celei mai bine vândute creme de mâini este îmbogăţită cu unt de shea, vitamina E şi extract de bujor din regiunea Drôme din Franţa. Textura sa uşoară şi formula sa fără grăsime contribuie la hidratarea mâinilor şi le protejează de agresiunile zilnice. Crema de mâini Pivoine Délicate vă va lăsa mâinile catifelate şi delicat parfumate cu  un parfum fin, floral.

PIVOINE DELICATE PUDRĂ SCLIPITOARE   8gr   149 lei

Element de atracţie   Sublimaţi-vă corpul şi părul cu un văl perlat şi parfumat.

Beneficii

         ●          Datorită pompei sale tradiţionale tip pară, corpul şi părul sunt sublimate uşor şi rapid.

●          Satinată, catifelată, pielea este, de asemenea, parfumată delicat cu mireasma florală de bujor.

Formulată cu ingrediente de origine naturală  şi parfumată delicat, această pudră calmează, înfrumuseţează şi iluminează corpul şi părul cu reflexii irizate subtile.