Logitech Ultrathin Keyboard mini devine jumătatea lui iPad mini

Logitech a lansat Logitech Ultrathin Keyboard mini, o tastatură-carcasă protectoare concepută să îmbunătățească experiența pe care utilizatorul o are pe iPad mini. Logitech Ultrathin Keyboard mini te ajută să te bucuri la maxim de toate opțiunile pe care le ai pe iPad mini, să vizionezi filme, imagini, să accesezi aplicații  în timp ce experiența tastării va fi una foarte confortabilă. Iar profilul tabletei nu va fi modificat; aceasta va rămâne subțire și ușoară.

„Am adaptat design-ul carcasei-tastatură Logitech Ultrathin Keyboard Cover, apreciat în industrie ca cea mai bună tastatură mobilă pentru iPad, pentru modelul iPad mini,” a precizat Alexis Richard, director de brand development pentru accesorii de tabletă în cadrul Logitech. „Gândește-te la ea ca cealalată jumătate al propriului iPad mini. Design-ul de șapte inch se potrivește la fix cu iPad mini iar tastele mari ajută o tastare fără probleme, păstrând ecranul tabletei liber pentru conținutul cu adevărat important.”

Atașându-se cu ajutorul unor magneți integrați, foarte puternici, Logitech Ultrathin Keyboard mini dispune de un cover de aluminiu subțire ce se asortează cu iPad mini și oferă protecție durabilă. Logitech Ultrathin Keyboard mini dispune de o tastatură integrată Bluetooth EasyType ce oferă un layout tradițional într-un format mic, de 7 inch. Aceasta conține și taste-scurtături pentru comenzile pe care le folosești cel mai des, precum copy sau paste

Logitech Ultrathin Keyboard mini dispune de o funcție On/Off, ceea ce înseamnă că iPad mini pornește automat atunci când deschizi cover-ul și intră în stand-by atunci când îl închizi. Tastatura are o autonomie de viață de trei luni (dacă o folosești în medie două ore pe zi) la o singură încărcare.

Preț și disponibilitate

Logitech Ultrathin Keyboard mini va fi disponibil în Europa din această lună la un preț recomandat de 79,99 Euro.