Loredana si CRBL striga ”Respect Scoala”

Mega Mall demareaza campania ”Respect Scoala” a carei demers este acela de a readuce in discutie tema respectului pentru scoala si educatie si importanta acestora in dezvoltarea celor mici. Mega Mall va ajuta mii de copii fara posibilitati din intreaga tara prin donarea a mii de rechizite necesare inceputului de an scolar.

Respect Scoala_Mega Mall

Vocile campaniei sunt Loredana si CRBL, doi artiști pentru care scoala si disciplina au reprezentat factori esentiali pentru cariera lor muzicala.

 CRBL Loredana

„Școala mi-a oferit disiplina și răbdarea de a învăța, de a descoperi cât mai mult și de a mă perfecționa zi de zi. Fără această formare, nu aș fi ajuns unde sunt. Respect școala și îi respect pe toți copiii care se țin de ea!” a declarat Loredana.

”De mic copil am pus preț pe învățătură. La 14 ani, atunci când frecventam cursurile de dans de la Palatul Copiilor din Pitești, visam să am propria școală de dans. Vis care mi s-a îndeplinit în urmă cu 10 ani. Respect școala și pe toți părinții care muncesc ca să-și țină copiii la școală”, a declarat CRBL.

Pagina dedicata campaniei, http://megamallbucuresti.ro/respectscoala/, ii invita pe cei care vor sa adere la cauza sa-si incarce poze cu ei din primii ani de scoala. Pentru fiecare poza incarcata, Mega Mall doneaza un caiet unui copil care are nevoie de el pentru continuarea studiilor.