,,Lose your skinhibitions!” sau cum scapam de inhibiţiile provacate de problemele pielii

Tratementele ati-îmbătrânire şi îndepărtarea cicatricilor provocate de acnee sunt proceduri asociate de pacient cu durere, cost mare şi efecte secundare dăunătoare. O percepţie total greşită.

See.Try.Buy Company introduce un nou concept de la Candela numit ,,Lose your skinhibitions!”, în traducere liberă scapă de ,,Scapă de inhibiţiile provocate de problemele pielii”.


Tratamentul ati-îmbătrânire perceput ca un chin

Principala cauza a îmbătrânirii este procesul de degenerare a celulelor. Organismul nostru este consituit din milioane de astfel de celule, fiecare cu o viaţă proprie de aproximativ doi ani. Insa, astazi, celulele deteriorate pot fi reintinerite prin alimentarea lor cu acele substante care le pot hrani in mod direct. Această alimentare se face cel mai simplu prin tratamente ati-îmbătrânire cu laserul Candela.

Atunci când ne decidem să apelăm la un tratament antiîmbătrânire trebuie să parcurgem trei etape importante: consultul, documentarea despre tratamentul indicat de medic şi luarea deciziei de a ne aplica tratamentul. Din păcate, de cele mai multe ori procesul de tratare a bătrâneţii stagnează la ultima etapă, pentru că apare problema costurilor, teama de durere şi de efectele secundare ale tratamentului.

În cadrul consultului se evaluează diferite regiuni anatomice: faţă, gât, decolteu, mâini. Toate aceste regiuni sunt evaluate în termeni de riduri statice sau dinamice, volum, modificările osoase, laxitatea, textura pielii, pigmentul precum şi leziunile vasculare apărute.

După această evaluare se face un plan de tratament pentru toate modificările identificate. Mai mult, se va apela şi la serie de recomandări pe termen lung având în vedere că procesul de îmbătrânire este unul continuu.

Cicatricea lăsată de acnee un complex inutil

Acneea poate lăsa în urmă o serie de cicatrici. Mai mult sau mai puţin vizibile şi inestetice, aceste cicatrici provocate de acnee pot deveni complexe sau surse de jenă. Pacientul poate ajunge până într-acolo încât să evite oamenii şi să îşi restricţioneze viaţa socială. Din fericire, acum există soluţii pentru a scăpa de ele, iar laserul este cea mai eficientă metodă.

,,Medicina estetică oferă o mulţime de soluţii pentru a reda pielii un aspect neted. Metodele folosite pentru corectarea ridurilor în tratamentele anti-îmbatranire, permit, de asemenea, şi eliminarea cicatricilor provocate de acnee. Problema intervine acolo unde pacientul este atât de speriat de procedură încât preferă să se ascundă şi să trăiască cu acest complex. Tocmai de aceea ne-am gândit să lansăm acest concept de <<Lose your skinhibitions!>>. Prin această campanie încurajăm atât medicii cât şi pacienţii să acţioneze în tratarea acestor probleme”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician si manager al companiei See.Try.Buy.

Aşadar, să le luăm pe rând. Preţul nu este atât de mare pe cât pare. De exmplu o şedinţă de rejuvenare facială ajunge undeva la 200 de euro. Durerea nu există! Pacientul simte doar o uşoară senzaţie de caldură sau furnicături. Pe scurt nimic insuportabil. Mai mult, după efectuarea unei şedinte de tratament, pacientul poate să îşi reia activitatea imediat. Nu există contraindicaţii sau efecte secundare. Singurul inconvenient este o uşoară înroşire a zonei tratate, care dispare la câteva ore după terminarea tratamentului.

Asa ca indemnul nostru este sa lasati deoparte preconceptiile legate de durere, costuri si efecte secundare pentru ca in realitate ele nu exista.