MA RA MI, jurnalul de calatorii multiculturale al Andrei Clitan

Designerul Andra Clitan isi incepe noul an cu MA RA MI, un brand nou, marcat de lansarea unei colectii ce reflecta mixul de culturi si elementele traditionale adunate de-a lungul experientelor din calatoriile sale de studiu din ultimii ani. http://www.ma-ra-mi.com este punctul de intalnire al practicilor multiculturale si al elementelor similare din traditiile europene si asiatice intalnite pana in prezent, carora li se vor alatura in viitor si alte experiente din alte zone ale lumii.

 Andra Clitan campanie-1

Din dorinta de a crea piese atemporale si functionale, Andra Clitan a gandit de-a lungul timpului fiecare colectie plecand de la materiale naturale sau ecologice. Prelucrarea acestora a fost realizata prin proceduri moderne, dar de multe ori au fost folosite si tehnici traditionale, cu interventii handmade.

 Andra Clitan campanie-2

“Cred ca fiecare haina trebuie sa spuna o poveste, sa faca parte din jurnalul cotidian al celui care o poarta. Cred in traditie, pentru ca ea face parte din testamentul artistic si stilistic al fiecarei tari”, povesteste Andra Clitan.

MA RA MI este locul in care sunt prezentate cele mai importante elemente care tin de identitatea nationala si de multiculturalism, intr-o poveste ce porneste din Maramures, continua in Asia si incepe un nou capitol in Emiratele Arabe Unite.

 Andra Clitan campanie-3

Noua colectie a Andrei Clitan este inspirata de cultura si traditiile din Insulele Filipine, locul in care designerul a petrecut doi ani, timp in care a predat design vestimentar la universitate, a calatorit in momentele sale libere si a intalnit artizani si producatori locali. Colectia este realizata din materiale traditionale filipineze, Pina si abaca, un melanj unic de fibre de celuloza si matase naturala. Acestea, combinate cu matase si jerseu din matase sau catifea inseamna o colectie compusa din piese ready to wear ce se adreseaza acelor globe trotters internationale aflate in cautarea unor piese usor de purtat la birou, dar care sa aiba acea tusa internationala.

Colectia poate fi achizitionata de pe site-ul http://www.ma-ra-mi.com, de pe http://www.molecule-f.com si din showroom-ul Molecule-F.

Va invit sa urmariti si paginile de Social Media Andra Clitan:

https://www.facebook.com/pages/Andra-Clitan/479532672099456

http://instagram.com/andraclitan

http://www.pinterest.com/andraclitan/

https://twitter.com/andraclitan

Pe curand, cu noi experiente culturalo-geografice ale Andrei Clitan.