#MACHoliday Collection 2015

M∙A∙C Magic of The Night

Fii cool de sărbători! Alege un look senzual cu ochi în stil smokey şi buze conturate îndrăzneţ pentru o noapte de neuitat! Atrage toate privirile cu noul Coulordrenched Pigment în nuanţe perlate. Nopţile de sărbători au magia lor, dragilor.. Let’s have fun! 

 

MAC-Magic-of-the-Night-1

mac-magic-of-the-night-collection

    

     Preturi:

     IN-EXTRA DIMENSIONS SKINFINISH 141RON

    COLOURDRENC HED PIGMENT 114RON

   PEARLGLIDE INTENSE EYE LINER 92RON

   LIPSTICK 97RON

  LIP PENCIL 86RON

M·A·C Holiday Gift Ideas

 

M∙A∙C Enchanted Eve

Sezonul serilor pline de magie şi surprize te aşteaptă. Noile palete de machiaj M∙A∙C Enchanted Eve Lip & Eye te vor ajuta să faci senzaţie de sărbători.Fiecare trusă conţine 6 farduri de ochi şi 3 rujuri. Ochii tăi vor fi răsfăţaţi în culori nude, navy intens sau mov radiant. Tonuri vibrante de roşu clasic, corai şi roz vor face o impresie de neuitat.

Un look impecabil face întotdeauna senzaţie, aşa că mizează pe nuanţele din trusele pentru faţă M∙A∙C Enchanted Eve pentru o atitudine fermecătoare de sărbători. Trusa Enchanted Eve pentru faţă, în cele două variante de tonuri reci sau calde conţine trei farduri de ochi, un fard de obraz cremos şi unul pudra, plus două rujuri.

Pentru o noapte cu posibilităţi infinite, niciun rendezvous nu este complet fără M∙A∙C Enchanted Eve Lip and Eye Bags, seturi unice pentru ochi şi buze ce vin ambalate in pouch-uri negre, elegante. M∙A∙C Enchanted Eve Lip contine nuanțe chic de ruj , gloss și creion de buze în trei palete de culori clasice: roz , nud și roșu, în timp ce M∙A∙C Enchanted Eve Eye îti va oferi opțiuni nelimitate de a-ți contura ochii în stil smokey cu ajutorul Pro Longwear Paint Pot , mascara Haute & Naughty și Fluidline în culori intense de prună , maro și negru .

Look-urile festive capătă un vibe special cu ajutorul M∙A∙C Enchanted Eve Brush Kits  -Basic, Essential şi Mineralize ce vă oferă opţiuni nelimitate, potrivite cu fiecare stare de spirit. Pensulele au detalii metalice încântătoare şi vin ambalate într-un clutch negru, posh.

M·A·C VIVA GLAMOROUS – Gifts that give back!

Superstar- ul Miley Cyrus, imaginea campaniei Viva Glam face senzaţie în 2015, cu două produse iconice care vin într-un set exclusivist: un ruj roz, super sexi şi un gloss perlat în culoare asortată cu rujul. Colecţia de sărbători conţine şi trei dintre cele mai cunoscute nuanţe de ruj din linia Viva Glam într-o trusa elegantă, perfectă pentru un cadou cu poveste.

De fiecare dată cand alegi să cumperi un gloss sau un ruj din colecţia VIVA GLAM, suma plătită este direcţionată integral către fondul umanitar MAC AIDS FUND ce are ca scop să contribuie la creşterea calităţii vieţii persoanelor afectate de HIV/SIDA.

 

 

Preturi:

EYE SHADOW X6 COMPACT 235 RON

LIPSTICK X3 COMPACT (3 lip pans, no applicator)  235RON

FACE KIT 265RON

EYE LOOK BAG (H&N mascara, paint pot, fluidline, double ended brush, bag) 284RON

LIP LOOK BAG 235 RON

BRUSH KITS 283RON

EXCLUSIVE BAGS (Veluxe pearlfusion shadow, Technakohl liner, Lipstick, Lipglass)  314RON

ENCHANTED EVE VIVA GLAMOROUS  178RON

ENCHANTED EVE LIP PALETTE/VIVA GLAM 133RON