Madonna – 31 de ani de carieră, în 64 de secunde

Madonna   31 de ani de carieră, în 64 de secunde (Video)

Protagonista a controverselor fără sfârșit, adorată de fani și dreasă cu ou și cu oțet de puritanii din fire, Madonna rămâne un personaj emblematic în peisajul muzicii internaționale.

De-a lungul timpului, melodiile sale au incantat iubitori ai muzicii de toate varstele, iar videoclipurile sale au starnit polemici fara precedent, la fel ca si tinutele mai mult sau mai putin inspirate pentru care a optat.

Timpul insa este nemilos chiar si cu cele mai indragite vedete ale lumii, intiparindu-le pe chip semnele scurgerii nisipului din clepsidra, iar Madonna, cu toata celebritatea de care se bucura, nu putea scapa neafectata.

Iata, in cele ce urmeaza, un filmulet realizat cu tehnica suprapunerilor de imagini, care dezvaluie schimbarile de fizionomie ale artistei, pe masura trecerii timpului – un rezumat inedit pentru 31 de ani de cariera muzicala, comprimata in 64 de secunde.

Toti oamenii imbatranesc – este o inflexibila regula a firii – dar care sa fie secretul retetei pentru „a imbatrani frumos”?

Unii sustin ca banii, succesul si o cariera stralucita, garanteaza si un look pe masura, dar viata a demonstrat, in multe cazuri, ca nu acesta este raspunsul corect…

 via: yupi.md