Maestrul TUDOR GHEORGHE continua traditia "DEGEABA"

O noua reprezentatie imperiala a concertului ”Degeaba” va fi prezentata la Sala Palatului, in interpretarea inconfundabila a maestrului Tudor Gheorghe. Intr-o atmosfera de gala, spectacolul  va marca incheierea periplului sau cultural-artistic din acest an si implinirea a 24 de ani de la revolutie.

Afis_Degeaba_22_decembrie_2013

Pe 22 decembrie, Tudor Gheorghe, artistul care canta despre durerile, bucuriile, amarul si dragul acestui popor, revine pe scena  in acompaniamentul unei orchestre impunatoare spre a le darui dragilor sai spectatori cantece cu o puternica incarcatura emotionala. Cei prezenti vor putea asista la una dintre cele mai grandioase productii artistice prezentate de un artist roman, desfasurata sub bagheta dirijorului Marius Hristescu si in acompaniamentul celor peste 100 de muzicieni.      

In vremea cand lumea era speriata, nestiind ce, cum si incotro, in clipele disperate cand la Europa Libera se transmiteau stiri despre evenimentele de la Timisoara, maestrul Tudor  Gheorghe, artistul interzis al acelui moment, a pus pe hartie versuri ce ii cutremura si astazi pe toti romanii:

”Primeste-i Doamne –n casa ta/Pe cei ce vin din Timisoara/Ei sunt ofranda cea mai grea/Pe care ti-o trimite tara.”  

De aici, a pornit ideea unui spectacol de geniu  – ”Degeaba”. Singurul act de razvratire prin muzica fata de peisajul politic autohton, un adevarat manifest la care publicul doritor participa de la un an la altul intr-un numar impresionant.

Biletele pentru concertul ”Degeaba” pot  fi achizitionate de la stand-ul  Unirea Shopping Center etj.2, din magazinele EuroGsm, de la Sala Palatului, Libraria M.Eminescu si online prin www.vreaubilet.ro . Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:

VIP: 185 Ron

Cat. 1: 165 Ron

Cat. 2: 120 Ron

Cat. 3: 90 Ron

Cat. 4: 75 Ron