Mamicile au stil cu Marionnaud Paris

Spunem adesea că o femeie, după ce devine mămică, este atât de preocupată de copil, încât nu mai are grijă de ea. Multe mămici au atât de puțin timp doar pentru ele, încât îl vor folosi să se odihnească, nu să se aranjeze. Ei bine, dacă ne gândim la mamele noastre, ne vom da seama că pe lângă atenția pe care ne-o acordau aveau grijă și de ele și aveau o feminitate aparte care ne-au transmis-o și nouă alături de percepția lor asupra frumuseții.

Mamicile au stil

În România, tot mai multe mămici tinere, din categoria milenarilor, sunt elegante, feminine și cu stil. Așa cum mamele noastre ne-au insirat în definirea stilului nostru de astăzi, la fel se întâmplă și cu noua generație de mămici, care transmit copiilor noi percepte ale frumuseții. #mamicileaustil Marionnaud își propune să descopere aceste noi percepte ale frumuseții, învățăturile pe care mămicile moderne le transmit mai departe copiilor lor. De asemenea, le reamintește mamelor din România să fie mândre de frumusețea și stilul lor.

În acest context, Marionnaud lansează o campanie amplă, numită Mămicile au Stil, ce se va derula până la finalul acestui an. AU STIL! Ce vom face? Prima etapă a campaniei este aplicația de Facebook ce cuprinde Galeria Mămicilor cu Stil. Acestea sunt invitate să încarce fotografii alături de copiii lor, îmbrăcați asemănător sau pozând în aceeași poziție.

Mămicile cu stil pot câștiga cadouri Marionnaud Paris și o ținută look-alike pentru ea și cel mic, creată de un designer. Facebook/Marionnaud Paris #mamicileaustil Campania va continua cu alte două etape, ale căror obiectiv este să conștientizeze mămicile de frumusețea lor și de importanța de a transmite mai departe percepte corecte și sănătoase.

Cum poți să te implici? Postează și tu pe Facebook o poză cu tine și mama ta de care ești mândră, alături de #mamicileaustil. Inspiră femeile și mămicile din jurul tău să facă la fel.