Măncarea chinezească, alternativa sănătoasă pentru o viață mai bună

Cele două mari filosofii chineze, confucianismul și taoismul, nu au contribuit doar la dezvoltarea spirituală, ci, de asemenea, și la modul în care este pregătită și servită mâncarea chinezească. Pregătirea mâncării chinezești necesită multă de experiență și cunoștințe.

Este binecunoscut faptul că mâncarea chinezească conține ingrediente tăiate în felii mici, care sunt ușor de înghițit. De asemenea, mâncarea chinezească accentuează importanța combinării corecte a ingredientelor cu ierburile și condimentele. Mai mult decât atât, acest tip de mâncare are nenumărate beneficii  datorită faptului că este gătită cu uleiuri nesaturate, nu folosește ingrediente pe bază de lapte (precum smântână, unt sau brânză), conține o cantitate moderată de carne(astfel, fiind evitate și grăsimile). Mâncarea tradițională chinezească are ca principale ingrediente orezul, legumele și tăițeii.

Restaurantul chinezesc WU XING a fost  primul restaurant chinezesc cu livrare acasa sau la birou care s-a înființat în august 1999.  WU XING s-a detasat în pozitia de lider după mai puțin de un an de la debut, datorită calității preparatelor chinezești, serviciilor și nu în ultimul rând a numărului mare de comenzi de mâncare la domiciliu / birou, pe care le aveau zilnic. Drept urmare, Wu Xing și-a  conturat o strategie proprie de dezvoltare si de diversificare a gamei de preparate chinezesti, bazându-se pe faptul că oamenii în prezent nu mai au timp să stea în bucătărie să gătească și doresc să aibă o alimentație sănătoasă.