Marina Yachting aduce stilul navy in Mall Promenada

MY_Promenada1

Iubitorii stilului navy au un motiv în plus de bucurie și un nou pretext de shopping. Marina Yachting, unul dintre cele mai renumite branduri premium genoveze, anunță deschiderea magazinului din Mall Promenada. Magazinul din Promenada a fost lansat începând cu 21 martie, pe nivelul 1 al Mall Promenada.

“Marina Yachting propune ţinute casual de inspiraţie marină, cu un design special şi materiale premium, potrivite stilului de viaţă al publicului din centrele de birouri din zona Floreasca. De aceea, am ales să deschidem magazinul în Mall Promenada, pentru a fi cât mai aproape de iubitorii de modă pentru care vacanțele și timpul liber ocupă un loc foarte important. Îi vom întâmpina cu ținute genoveze de inspirație navy, care transmit spiritul liber, iubirea pentru mare și un stil de viaţă premium”, a declarat Gina Comănescu, reprezentant Marina Yachting România.

Designul magazinului din Romania se aliniază standardelor internaționale ale brandului, reușind să scoată la lumină spiritul liber al Marina Yachting și să pună în valoare piesele de inspiraţie marină. Localizat la nivelul 1 al mall-ului Promenada, noul magazin aduce ţinutele casual navy care au făcut brandul cunoscut la nivel global.

Mai mult, asocierea de imagine cu Horia Tecău, cel mai bine cotat tenismen român în clasamentul ATP la oră actuală, aduce Marina Yachting printre alegerile iubitorilor de sporturi şi de ţinute cu eleganţă sportivă.
Marina Yachting este prezent la nivel global în 11 țări cu 29 de magazine exclusive, 83 de spaţii de tip shop în shop şi 700 de clienţi multi brand.

MY_Promenada2 MY_Promenada3
Mai multe detalii puteți descoperi accesând site-ul – http://marinayachting.it/en/