Maya Gift of Light – Decorațiuni unice, cu suflet de femeie

Cum știm dacă am ales cadoul potrivit pentru o persoană dragă? De multe ori, emoția din gesturi si zambetul care îi  luminează fața sunt suficiente! Pentru că cele mai frumoase daruri sunt cele care, prin originalitatea și pasiunea cu care sunt create, exprimă bucurii dincolo de cuvinte.

Maya Gift of Light, www.mayagift.ro,  este un concept nou pe piața românească, ce aduce produse decorative lucrate manual cu design atipic și care pot deveni cu ușurință cadoul ideal pentru prieteni, cunoscuți sau parteneri de afaceri.

Maya Element Decor 1

Maya Gift Premium Cover Logo

Maya Decor - Ambient

Folosite de mii de ani, lumânările au încântat cu lumina lor de la cele mai impunătoare castele din timpurile medievale,  până la simplele locuințe ale oamenilor de rând. Însă clasica lumânare decorativă este acum reinterpretată în cheie modernă și prinde viață cu ajutorul creativității care modelează în fel și chip pentru că în artă nu există limite. Astfel, forma paharului folosit ca suport este doar elementul care pune în valoare și dă startul unei adevarate opere de artă ce pune la încercare atât imaginația, cât și simțul artistic al viitorului beneficiar.

Maya Ambient Decor Salon

Maya Premium - Luxury 1

Maya Premium Ambient

Forma modelelor și cromatica  sunt atent alese, astfel că rezultă produse de calitate proiectate cu meticulozitate și bun gust. Originalitatea design-ului contribuie la versatilitatea acestora în așa fel încât pot fi folosite ca elemente de decor pentru orice încăpere din casă și chiar pentru birou, deoarece aduce acea picătură de frumos care transformă spațiul într-unul plin de personalitate, eleganță și rafinament.  Mai mult, acestea dau o notă distinsă unei seri petrecute în liniște sau la o cină mai deosebită pentru că Maya Gift of Light trezește emoții, aduce o stare de magie, armonie și căldură.

Indiferent dacă sunt folosite ca suport pentru lumânări parfumate sau flori uscate, produsele Maya Gift of Light au fragilitatea specifică obiectelor cerate, însă datorită calităților deosebite își păstrează integritatea și nu sunt afectate de schimbările moderate de temperatură. Jocul de umbre, lumini, forme ți culori induc o stare de relaxare și de calm, așa că schimbați acum atmosfera și starea de spirit cu ajutorul lumânărilor decorative Maya Gift of Light!

Maya Premium - Ambient 1

Maya Premium Red

Maya Gift poate realiza la comanda fiecare produs, în funcție de modelul, culorile preferate și de propria percepție asupra frumosului.

Maya Premium Wedding Yellow

Maya Premium Wedding Brown

Suporturile cerate decorative Maya Gift of Light pot fi achiziționate pe www.mayagift.ro , iar dacă sunteți din București, beneficiați de transport gratuit la orice comandă peste 200 Lei.

Pentru a fi la curent cu noutățile, urmăriți și pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MayaGiftofLight