Megan Fox, într-o formă fizică de invidiat la patru luni după ce a devenit mamă

Starul din seria Transformers, Megan Fox, a reuşit să revină la forma fizică de invidiat la doar patru luni după ce a devenit mama lui Noah. Actriţa nu a ezitat să fie protagonista unui pictorial incendiar în revista americană Esquire.

Actriţa de 26 de ani pozează în lenjerie intimă, lăsând să se vadă forma sa fizică de invidiat, scrie Daily Mail.

Considerată una dintre cele mai sexy femei în viaţă, Megan Fox a dezvăluit recent că a renunţat la produsele lactate pentru a scăpa de surplusul de greutate acumulat după sarcină.

Megan şi soţul ei, actorul Brian Austin Green (39 de ani), au devenit părinţi pentru prima dată 27 septembrie, când s-a născut Noah.

Actriţa a declarat pentru Esquire că nu mai doreşte să fie privită doar ca un sex-simbol.

„M-am simţit fără putere cu acest statut. Mă consideram slabă. Un astfel de statut îţi afectează personalitatea, pentru că oamenii nu ajung să te cunoască aşa cum eşti”, a declarat actriţa.

Megan Fox şi Brian Austin Greens-au cunoscut în 2004, s-au logodit în 2006, s-au despărţit la începutul anului 2009, dar s-au căsătorit în cele din urmă în iunie 2010, în Hawaii.

Megan Fox a devenit cunoscută după ce a jucat în primele două filme din seria „Transformers”. Actriţa a fost concediată din distribuţia celui de-al treilea film din această franciză, cu câteva zile înainte de începerea filmărilor, după ce îl comparase pe regizorul francizei, Michael Bay, cu Hitler şi cu Napoleon şi a spus că „este un adevărat coşmar să lucrezi cu el”.