MELKIOR va invita la lansarea cartii „Machiajul perfect in 10 minute”!

Joi, 7 noiembrie 2013, incepand cu ora 18.00, Editura Litera va invita in Diverta Baneasa (Baneasa Shopping City, etaj 1) la evenimentul de lansare a cartii Machiajul perfect in 10 minute, de Boris Entrup, un manual de make-up care creioneaza pe intelesul tuturor cele mai importante 50 de tehnici de machiaj.

INVITATIE

Invitat special in cadrul evenimentului este Alex Radulescu, make-up artist cu o experienta de peste 13 ani in domeniu si un portofoliu impresionant: Dansez pentru tine, Romanian Music Awards, Miss Universe Romania, Miss World Romania, Eurovision etc.

De asemenea, vor participa: Dana Savuica, moderator TV, Cristina Cioran, actrita si prezentatoare TV, Raluca Lazarut, prezentatoare TV, si Roxana Nemes, cantareata.

Impreuna cu partenerii – Diverta, Melkior si Madame Lucie – sunteti invitati la o intalnire ca intre prietene: intr-un spatiu primitor se va discuta despre tehnicile de machiaj prezentate in carte, iar specialistii in domeniu va vor invata sa va aranjati in functie de ce vi se potriveste si ce nu. Madame Lucie va va indulci cu faimoasele sale macarons.

Melkior a pregatit un beauty corner pentru toate doamnele si domnisoarele care isi doresc un rasfat ca de vedeta!

Machiajul perfect in 10 minute, carte aparuta in limba romana simultan cu editia originala, in limba germana, este un ajutor nepretuit pentru toate femeile care isi doresc un look impecabil, ca de revista.

http://www.melkior.ro/evenimente/lansare-cartea-machiajul-perfect-in-10-minuteeditura-litera_a560