Mengotti prezintă noua colecție Moncler toamnă/iarnă ’13-‘14

1cs

Joi, 18 Octombrie 2013, noua colecție toamnă/iarnă 2013-2014 semnată Moncler a fost prezentată în magazinul Mengotti din București, în cadrul unui eveniment dedicat pasionaților de sporturi de iarnă stilizat de către Ovidiu Buta.

Pentru sezonul de toamnă/iarnă 2013-2014 Moncler Grenoble, fondatorul casei Moncler a fost inspirat de luxurianta pădure a casei sale din St. Moritz, redată în colecția sa prin nuanțele noi, chiar atipice pentru lumea sportului. Linia Moncler Grenoble este special creată pentru pasionații sporturilor de iarnă, iar magazinul Mengotti a adus în România o selecție de haine care îmbină perfect necesitățile skiorilor și eleganța liniilor caracteristice brand-ului.

1cd

Performanță și stil

Stilul colecției toamnă/iarnă 2013 Moncler păstrează cu fidelitate cerințele tehnice ale echipamentelor dedicate sporturilor de iarnă, aducând totodată, soluții estetice moderne, neobișnuite pentru lumea sportului. Colecția Moncler este construită în baza unui binom caracteristic, reprezentat de mixul dintre stilul urban și comfortul termic, ceea ce face ca ținutele să fie ușor de adaptat diferitelor momente, fiind potrivite atât pentru iernile geroase din oraș, cât și pentru aventurile pe cele mai abrupte pârtii din munți.

Verdele, vișiniul și maronul sunt nuanțele noi propuse pentru acest sezon, alese special pentru a reda atmosfera pădurilor din St. Moritz, laitmotivul noii colecții. În ceea ce privește materialele folosite, casa Moncler oferă de fiecare dată un spectacol vizual, în care blana, pielea de ponei sau de oaie sunt alăturate materialelor specifice echipamentelor de ski, în forme discrete și detalii meticuloase.

Colecția Moncler cu liniile basic si Grenoble, dar și piesa excepțională din colecția capsulă realizată în colaborare cu Mary Katrantzou sunt disponibile în magazinul Mengotti, situat pe Calea Victoriei, nr. 48-50.

1cf

1cb

1cv