MET GALA 2014 Red Carpet

Met Gala, evenimentul care dă startul expoziţiei anuale a Institutului de Costume din cadrul Metropolitan Museum of Art de la New York, se află în acest an la ediţia cu numărul 43. Evenimentul  a adunat pe covorul roşu cele mai cunoscute celebrităţi ale lumii.

david

Kim Kardashian şi Kanye West, Sarah Jessica Parker, Jay Z şi Beyoncé, Rihanna, Charlize Theron, David şi Victoria Beckham, Naomi Watts, Lupita Nyong’O, sunt doar câteva dintre vedetele care au fost prezente la evenimentul desfăşurat la Metropolitan Museum of Art din New York.

beyonce

Met Gala este unul dintre cele mai exclusiviste evenimente şi are un scop caritabil, un bilet costând chiar 25.000 de dolari. Banii se donează către Institutul de Costume din cadrul Metropolitan Museum of Art. În anul 2013 s-au strâns aproximativ 12 milioane de dolari din banii obţinuţi pe bilete şi din donaţii.

hepta-1667606

Fiecare ediţie are un dress code aparte, iar gala din acest an a fost dedicată designerului Charles James, considerat primul coutourier al Americii, codul vestimentar fiind destul de restrictiv: White Tie & Decorations.

kim kardashianrihannasarahcharlizemet-gala-2014-best-dressed.sw.22.ss18-best-dressed-met-gala-lively-reynolds