Metrou pentru copii, cu Mos Craciun, clovni si colindatori, duminica

Un metrou rezervat copiilor va circula duminica, intre orele 10.00 si 14.00, din Crangasi pana la Republica, unde cei mici vor fi asteptati de Mos Craciun, clovni si spriridusi – actori ai Teatrului Masca – si de colindatori din formatia Trubadurii, informeaza Metrorex.

Inaugurat anul trecut, Trenul Copiilor va circula din nou duminica, pentru toti copiii care se afla in trecere prin metrou.

Garnitura populata cu personaje de poveste intruchipate de actorii Teatrului Masca si micii cantareti din formatia Trubadurii va circula pe ruta – Crangasi – Petrache Poenaru – Grozavesti – Eroilor – Izvor – Piata Unirii 1 – Timpuri Noi – Mihai Bravu – Dristor 1 – Nicolae Grigorescu – Titan – Costin Georgian – Republica si retur, intre orele 10.00 – 14.00.

Copiii pana la varsta de sapte ani sunt asteptati cu un insotitor, in timp ce, in cazul mai mari, adultii care sunt cu ei vor fi rugati sa ii lase doar pe cei mici in acest metrou.

Potrivit reprezentantilor Metrorex, aceasta cerinta a fost respectata de adultii insotitori fara nicio problema, anul trecut.

Trenul Copiilor este un proiect al Metrorex in parteneriat cu Unitatea – Sindicatul Liber Metrou si Teatrul Masca.