Mic dejun specific slovac

Sursa_foto_varecha-pravda-skOmleta cu urda, dovlecei si mazare

Ingrediente

dovlecei

mazare

un catel de usturoi (tocat)

Urda_dulce_Ricoletka1Gustul untului Koliba

3 oua

sare

piper negru

arpagic

urda dulce Ricoletka de la Koliba

Timp de preparare: 20 de minute

Timp de preparare termica: 10 minute

Se spala dovleceii, se toaca si se adauga intr-o tigaie unsa cu Gustul untului de la Koliba impreuna cu usturoi si un pumn de mazare. Ingredientele se gatesc pana se calesc si se inmoaie. Se adauga apoi trei oua batute si se asezoneaza dupa gust cu sare, piper negru si arpagic. Se amesteca ouale cu legumele dupa care se lasa sa se gateasca impreuna pana cand compozitia se intareste usor.

Odata oprit focul, peste omleta se adauga urda dulce Ricoletka de la Koliba. Optional, se poate servi cu salata verde.