Micul Paris a lui Chriss Casper feat. Ivee

Chriss Casper a lansat piesa Lil’ Paris, în colaborare cu Ivee. Prin videoclip, artistul promovează imaginea unui Bucureşti urban, plin de viaţă, care te îndeamnă să ieşi din casă, să socializezi şi să te bucuri de atmosfera frumoasă a capitalei.

“Piesa Lil Paris reprezintă doar o mică parte dintr-un album independent, Throwback, care îmi doresc să fie cunoscut la nivel internațional. Mai mult decât orice, este un amalgam de experiențe personale și povești de viață”, a declarat Chriss Casper.

Filmat în mai multe locuri cheie din oraş, videoclipul este portretizarea “Micului Paris” văzut prin ochii unor tineri puşi pe distracţie. Regia îi aparţine lui Răzvan Marinescu – MediaHolic Studio.

Albumul “Throwback”, din care face parte “Lil’ Paris” este un proiect independent, iar piesele vor fi lansate rând pe rând. Prin acest proiect, Chriss Casper își dorește să promoveze o imagine pozitivă a României. Printre celelalte piese de pe album se numără “Magic” şi “Sunny Day”.

Echipa cu care au lucrat Chriss Casper şi Ivee este formată din Adriana Bara (make-up), Mr. Blade BarberShop (hair), Mirela Fraser – Fe[Male] (styling), Ingrid Ispas (comunicare) și Dragoș Uță (management).